Vidám, félmeztelen fotó jelent meg a Harry Potter Bimba professzoráról

Bimba professzorról, azaz a 82 éves Miriam Margoylesról a brit Vogue magazinban jelentek meg fotók, köztük egy félmeztelen fénykép.

A Pride-hónap tiszteletére a brit Vogue magazin különféle hírességek, köztük Rina Sawayama, Janelle Monae és Miriam Margoyles vonatkozó történetét mutatja be, izgalmas címlapfotókkal egyetemben. A 82 éves Margoyles meztelen felsőtestét, azaz egészen pontosan a melleit például csak egy-egy tálca habos sütemény takarja az igen merész képen.

Az egyeseket egyenesen sokkoló fénykép mellett hosszabb szöveges anyag is készült a színésznővel, akit a legtöbben a Harry Potter-filmek Bimba professzoraként ismernek (a Titkok kamrájában és A Halál ereklyéi – 2. részben tűnt fel). Ennélfogva a lap a Potter-univerzumban való részvételéről is kérdezte Margoylest.

„Számomra a Harry Potter nem igazán volt fontos.

Nagyon örültem persze, hogy a részese lehetek, és élveztem a forgatást és hogy olyan sok mindenkivel találkozhattam, de azért ez nem egy Charles Dickens” – jelentette ki a sztár, aki azt is elárulta, hogy nagyon élvezi szereplései utóhatását. „Azóta van, hogy az emberek odajönnek hozzám, és azt mondják, mennyire szeretnek, meg megölelnek, és ez valami káprázatos érzés” – árulta el a színésznő.

Miriam Margoyles a főszereplőkkel a Harry Potter és a titkok kamrájában. Forrás: InterCom


Az igazsághoz hozzátartozik, hogy korábban a sztár még úgy nyilatkozott, hogy neki csak elenyésző szerepe volt a franchise-ban, és megalázónak tartja, hogy mégis emiatt fognak emlékezni rá. Miriam Margoyles egyébként legutóbb, tavaly nyáron azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy több mint húsz év után feltárta: Arnold Schwarzenegger annak idején egy forgatáson szándékosan az arcába fingott.


(via Independent)