Visszatérhet Mel Gibson a Mad Max-franchise-ba?

Mivel a posztapokaliptikus akció/sci-fik új sztárja, Tom Hardy három filmre szóló szerződést írt alá, nagy kérdés, milyen szerep jutna az első Mad Max-filmek sztárjának.

Sok-sok évi várakozás után 2024 májusában mutatják be a mozik a Furiosát, a Mad Max – A harag útja előzményfilmjét, amelyben a címszerepet Charlize Therontól Anya Taylor-Joy veszi át, aki egy fiatalabb Furiosát formál meg Chris Hemsworth Halhatlan Joe-ja oldalán. Ebben a filmben tehát nem bukkan fel Max Rockatansky figurája, de George Miller további folytatásokat is tervez a franchise-ba.

A Furiosát egy jelenleg Mad Max: The Wasteland munkacímen futó rész követi, amelyben a tervek szerint mind A harag útjában a címszerepet alakító Tom Hardy, mind Hemsworth szerepelni fognak. Hardy egyébként A harag útját követően további három Mad Max-filmre írt alá szerződést, szóval mondhatjuk, hogy a 78 éves George Miller rendező egyszerre lassú (A harag útja és a Furiosa között kilenc év fog eltelni) és nagyon optimista.

Mel Gibson a második Mad Max-filmben. Forrás: InterCom


A direktorral szemben az első három Mad Max-film sztárja, a 67 éves Mel Gibson már nem annyira derűlátó, ugyanakkor elhintette a lehetőségét, hogy valamelyik folytatásban ő is szerepelhet –  vagy legalábbis szerepelhetett volna. A sztár a The New Indian Expressnek nyilatkozott a témában. „Beszéltem George-dzsal, és

egy ponton úgy tűnt, hogy engem is bevonnak,

de most már egy kicsit öreg vagyok” – mondta.

A rajongók ugyanakkor nagyon szeretnék, ha Gibson ha nem is Mad Maxként, de valamilyen formában visszatérne. A színész ráadásul még ennyi idősen is sorra játssza a szerepeket, akciófilmes műfajban is, lásd például a The Continental: From the World of John Wick című sorozatot. Szóval ha George Miller 70 évesen nem volt túl öreg, hogy megrendezze az elképesztően dinamikus és dögös A harag útját, akkor a hetvenen aluli sztár is tehet egy gesztust mind direktora, mind a rajongók felé...


(via Movieweb)

 

Ez is érdekelhet

20 dolog, amit nem tudtál a Mad Max – A harag útjáról

George Miller zseniális akció/sci-fije a mai napig beszédtéma, főleg a készülő előzményfilm miatt. Akár újranézed, akár nem, mindenképpen érdekes lehet hozzá ez a jó pár érdekesség a kulisszák mögül.

Tovább