A Buffy sztárja is felugrott a Pedro Pascal-vonatra

Sarah Michelle Gellar előásott egy közös képet a vámpíros sorozatból.

Pedro Pascal korábban is ismert színésznek számított, hála a Narcosban, a Wonder Womanben vagy a Trónok harcában játszott szerepeinek, A Mandalórival és a The Last of Us-szal azonban a népszerűség korábban ismeretlen csúcsaira jutott el.

A TikTokon és az internet egyéb bugyraiban Pascalból az elmúlt hónapokban a Z-generáció egyik mémhőse lett, Daddynek, illetve Zaddynek hívják, utalva arra, hogy a színész gyakran játszik (pót)apákat, lásd például a Trónok harcát, a Mandalórit vagy a The Last of Ust.

A színészt többször meg is kérdezték arról, hogy mit szól ahhoz, hogy kultstátuszba került, és egyáltalán nem zavarja, sőt rá is játszik. Amikor az SNL nevű szkeccsműsorban volt vendég, eljátszotta például egy olyan középiskolai tanár szerepét, akire teljesen rápörögnek a diákjai, és állandóan rajongói TikTok-vidókat készítenek róla.

A mókából Sarah Michelle Gellar sem akart kimaradni, a Buffy a vámpírok réme sztárjának ugyanis eszébe jutott, hogy a sorozat egyik epizódjában szerepelt az akkor még csak 24 éves Pascal is, és elő is ásott erről egy fotót az Instagramja kedvéért. Pascal egy interjúban erre reagált is, elmondta, hogy minden pillanatára emlékszik ennek a forgatásnak, és nagy élmény volt számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sarah Michelle (@sarahmgellar) által megosztott bejegyzés

A betevő Pedro Pascal-adagunkat egyébként már nemcsak a The Last of Us-szal elégíthetjük ki, ma indul ugyanis A mandalóri 3. évada.

Via: Screenrant