Bejelentették a Fehér Lótusz új évadának szereplőit

Jason Isaacs, a Potter-filmek Luciusa és Michelle Monaghan is benne lesznek az HBO népszerű szállodás sorozatának 3. évadában, aminek ezúttal Thaiföld lesz a helyszíne.

Parker Posey és Jason Isaacs csatlakoztak a Fehér Lótusz tévésorozat harmadik évadához. Rajtuk kívül Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Michelle Monaghan és Tayme Thapthimthong is láthatóak lesznek majd Mike White Emmy-díjas szériájában. A harmadik évadban számos új karakterrel megismerkedhetünk majd, a forgatás Thaiföldön fog elkezdődni idén februárban, Koh Samui, Phuket és Bangkok környékén.

 

Jason Isaacs a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész vörös szőnyeges eseményén (forrás: Gerardo Mora/Getty Images)

 

Az első évad középpontjában a címbéli luxus szállodalánc Hawaii szigetén lévő épületében megszálló vendégek álltak, míg a második évad egy másik csoportot követett nyomon, akik a szicíliai Fehér Lótusz hotelben szálltak meg. A harmadik évadhoz az HBO a thaiföldi turisztikai hatósággal kötött nemrégiben partnerséget.

Az Entertainment Weeklynek adott novemberi interjújában Mike White többször is utalt arra, hogy a harmadik évad „hosszabb, grandiózusabb és őrültebb lesz”, tele sztárokkal. Jack Blackről szárnyra is kaptak olyan pletykák, miszerint ő is csatlakozik majd a tévésorozat stábjához, de a komikus erre akkor így reagált a sajtónak:

Cáfolok mindent, mert így könnyű igazat mondani. Le kell, hogy hűtsem ennek az édes-kedves elméletnek a híveit.

A Fehér Lótusz harmadik évadának premierje valamikor 2025-ben várható.

(The Independent)