Ben Stiller bejelentette: már készül a Severance 2. évada

Az Emmy-díjra jelölt sci-fi thriller továbbra is az Apple TV+-on lesz látható.

A Severance (ritkán emlegetett magyar címén: Különválás) című sorozatban Adam Scott egy olyan irodistát alakít, akinek egy visszafordíthatatlan eljárással különválasztották az otthoni és munkahelyi tudatát. Ez persze rengeteg titokkal és rejtéllyel jár, pláne, hogy egy olyan cégnél dolgozik, ahol még az alkalmazottak sem tudják, mi értelme a munkájuknak.

A sorozat első évadát még 2022-ben mutatta be az Apple TV+, és 2023 elején el is kezdődtek a második évad munkálatai, ám az író- és színészsztrájk kirobbanása után, májusban leállították. Most azonban, hogy már sem az írók, sem a színészek nem sztrájkolnak, folytatódik a forgatás, amit a Severance társrendezője, Ben Stiller jelentett be az X-en (korábban Twitter).

Sok minden nem derül ki a fekete-fehér forgatási fotóból, amin az látszik, hogy Adam Scott szalad. De már ez is elég ahhoz, hogy a rajongók ne menjenek ki az utcára tüntetni, hiszen ezt ígérték a közösségi médiában, ha nem folytatódik a sorozat.

„Nagyon izgalmas látni az emberek reakcióját, akik szeretik a sorozatot – a rajongói elköteleződés ilyen mértékét”

– mondta Stiller, mikor bejelentették a második évadot. „Hosszú út vezetett a sorozatig: több mint öt évvel ezelőtt olvastam először Dan Erickson plotját. Mindig is egy többévados történetnek szántuk, és hálás vagyok, hogy folytathatjuk” - tette hozzá.

(via Independent)