Brutálisan nagy gázsit zsebel be a Szikla

Ezzel letaszítja a trónról Robert Downey Jr. és Will Smith párosát.

Dwayne "The Rock" Johnson eddig se tartozott azon színészek közé, akiknek két forgatás közt kenyéren és vízen kell élniük, a Prime Videóra érkező Red One-nal viszont rekordot is dönt: minden idők legnagyobb színészi díját kapja meg érte.

A Puck című iparági lap értesülései szerint Johnson markát 50 millió dollárt üti, amivel felülmúlja azt a 40 millió dolláros díjat, amit Robert Downey Jr. az Amerika Kapitány: Polgárháborúért, Will Smith pedig a Richard királyért kapott.

A Red One elvileg akcióvígjáték, de a cselekményét egyelőre titokban tartják, annyit tudni csak, hogy karácsonyi témájú, Johnson Callum Drift parancsnokot alakítja majd, a filmet pedig Jake Kasdan rendezi, és feltűnik még benne Chris Evans, JK Simmons, Lucy Liu és Nick Kroll is.

Forrás: Prime Video

 

A projekt forgatásáról Evans a comicbook.com-nak nyilatkozott még tavaly, és elmondta, hogy régóta dolgozik ebben az iparágban, de még sosem ajánlottak neki szerepet karácsonyi filmben.

"Szóval, amikor felbukkant ez a film, azt gondoltam: 'Erre nem mondhatok nemet. És Dwayne egyszerűen hihetetlen. Annyira kedves srác. Hihetetlen, amit csinál, annyira vicces. Nagyon elbűvölő, és nagyon érti a dolgát."

via: NME