Daniel Radcliffe varázsütésre kipattintotta magát

A fotók láttán a rajongók már szuperhősfilmbe követelik.

Forrás: HBO Max

 

A Csodatévők (Miracle Workers) című sorozat 4. évadának fináléjából felkerült néhány fotó a netre, amelyen az egykori Harry Potter látható megvadulva és szálkásra gyúrva, egy szál alsógatyában.

A jelenet nagy hatást tett a rajongókra, akik közül többen úgy értékelték a közösségi médiában, hogy ez gyakorlatilag a tökéletes castingfelvétel ahhoz, hogy Radcliffe megkapja az X-Men-filmek karakterének, a Farkasnak a szerepét. A képregényekben Rozsomáknak hívott szuperhőst az elmúlt két évtizedben Hugh Jackman alakította, de ő a Deadpool 3. részével végleg szögre akasztja a jelmezét.

Radcliffe tavaly Jimmy Fallon műsorában elmondta, hogy a pletykák arról, hogy ő lehetne az új Farkas, tényleg csak pletykák, és szerinte csak azért merült fel a neve azért, mert Wolverine a képregényekben meglehetősen alacsony.

A TBS csatorna Csodatevők című szériája nálunk az HBO Max-on látható. A vígjáték-sorozat minden évadja azonos szereplőgárdával készül, de különböző történeteket mesél el, így aztán Daniel Radcliffe is mindig más karakter bőrébe bújik bele.

Via: NME