Előzménysorozatot kapott Ted, a mocskos szájú játékmaci

Az első négy rész február 22-től lesz elérhető, maradék epizódok pedig április 11-én érkeznek a SkyShowtime-ra.

A Ted első négy része február 22-től lesz elérhető, a maradék epizódok pedig április 11-én érkeznek – kizárólag a SkyShowtime-ra.

A Ted-filmek komikus előzménysorozatában 1993-at írunk, amikor Ted, a játékmaci (Seth MacFarlane) népszerűsége leáldozott. Jelenleg újra otthon, a massachusettsi Framinghamben él legjobb barátjával, a 16 éves John Bennettel (Max Burkholder), John szüleivel, Mattyvel és Susannel (Scott Grimes és Alanna Ubach), valamint unokatestvérével, Blaire-rel (Giorgia Whigham). Lehet, hogy Ted rossz hatással van Johnra, de egyúttal hűséges társ is, aki tűzbe menne a barátjáért.

 

Seth MacFarlane, a sorozat vezető producere, írója, rendezője és mindenese, valamint Paul Corrigan és Brad Walsh (vezető producerek/írók/sorozatfelelősök) ezt üzenték a nézőknek:

Minden generáció kialakítja a saját művészi stílusát, egyedi látásmódját. A húszas években mindenhol a jazz merész és felforgató zenéje szólt. Az ötvenes években az absztrakt expresszionisták merész festéstechnikája teremtett új stílust. A mi generációnk egyedülálló művészete pedig a korábban sikeres szellemi tulajdonra épülő tartalmak közvetítése. Ennek a hagyománynak a szellemében büszkén és egyben alázattal nyújtjuk át a Ted című alkotásunkat.


​Sorozatunk a Ted-filmek előzménye. A kilencvenes években játszódik, és arra az örök érvényű igazságra épül, hogy

tizenhat évesnek lenni szívás. Egyetlen dolog teszi elviselhetővé: ha egy baráttal közösen vészeljük át.

Ez akkor is igaz, ha a szóban forgó barát egy lecsúszott, mágikus plüssmackó, akinek büdös a szája, és néha még drogozik is.

​A kilencvenes években mindhárman tinédzserek voltunk. Bostonban és környékén nőttünk fel, ahol a sorozat is játszódik, így sok történetnek van személyes vonatkozása. A karakterek ugyanazokon a megaláztatásokon és sorsfordító eseményeken esnek át, mint akkoriban mi. Emellett persze vannak kitalált dolgok is (sok oldalt kellett teleírni, és a valós élet többnyire unalmas).