Emma Watson belezúgott az egyik szereplőbe a Potter-filmek forgatásán

De vajon kibe? Daniel Radcliffbe? Vagy Rubert Grintbe? A hamarosan érkező Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című HBO-különkiadásból ez is kiderül.

Emma Watson (aki az eminens Hermione Grangert alakította a nyolc Harry Potter-mozifilmben) már korábban is utalgatott rá interjúiban, hogy a 2000-es években, a varázslótanoncos blockbusterek forgatásán beleszeretett az egyik kollégájába, de egészen mostanáig nem elárulta el, ki volt az illető.

Forrás: UIP-Duna Film

 

A nagy leleplezésre csak most, a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című különkiadásban került sor.

A 31 éves színésznő itt idézte fel, hogy annak idején halálosan belezúgott Tom Feltonba, aki Harry komisz iskolai riválisát, Draco Malfoyt alakította.

Bementem a terembe, ahol tanultunk. Azt a feladatot kaptuk, hogy rajzoljuk le, szerintünk hogy néz ki Isten. Tom egy gördeszkás lányt rajzolt, hátraordított baseball sapkával. És én nem is tudom, hogy mondjam... egyszerűen beleszerettem!
Forrás: InterCom

 

A színészpáros az HBO GO műsorán újév napjától elérhető jubileumi különkiadásban barátságos öleléssel köszöntötte egymást. A ma már 34 éves Tom Felton a műsorban bevallotta, hogy bár éveken át pletykáltak róluk a stábban, Emma Watson nagy bánatára soha semmi nem történt közöttük.

Azt hiszem, a fodrász vagy a sminkes székében ültem, amikor valaki valami olyasmit mondott nekem, hogy »Igen, [Emma] beléd volt zúgva«. Mindig is gyengéd érzelmek fűztek hozzá, és ez a mai napig tart. Mindig is volt valami, de nem tudom micsoda. Családi kötelék.

A Harry Potter-különkiadás (amit a Variety szerencsés kritikusa már látott, sőt, kritikát is írt róla) nosztalgikusan végigköveti a népszerű franchise mind a nyolc részét, felidézve azok különösen emlékezetes pillanatait. A készítők ténylegesen újjáépítették a filmbéli díszleteket, hogy az időközben felnőtt gyerekszínészek újra együtt csodálhassák meg azokat, miközben családias hangulatban cseverésznek.

A műsorban Emma Watson és a két másik főszereplő, a címszereplő Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe és bohókás Ronnal egybeforrt Rupert Grint nemcsak a kemény munkával és sok bolondozással töltött gyermekkorukról beszél, de a sztárrá válásról és a nyakukba szakadt hírnév jelentette nyomásról is. De Watson és Grint azt is elmeséli, hogy a franchise utolsó részeire már olyannyira testvéreknek érezték magukat, hogy a csókjelenetük Emma Watson szavaival élve

a legborzasztóbb dolog volt a világon, amin valaha át kellett esniük.

A Variety kritikusa azonban arra a kínos jelenségre is felhívta a figyelmet, hogy a sok fátyolos szemmel visszaemlékező stábtag közül pont a Harry Potter-regények szerzője, J. K. Rowling hiányzik a különkiadásból, aki csak egy 2019-es interjú szerény kivonatával képviselteti magát a képernyőn. Ennek hátterében alighanem az áll, hogy az írónő a mai napig kénytelen magyarázkodni a tavalyi, transzvesztitákat sértő megszólalásai miatt (amelyektől többek között Daniel Radcliffe is elhatárolódott), a Warner és az HBO pedig valószínűleg nem akart újabb sajtóban és közösségi médiában üzengetést. (via ET Canada & Variety)

A SZESSÖN különleges kiadásában ezúttal akasztjuk a hóhért: nem más püföli a dobot, mint a PORT.hu új videósorozatának munkatársa, a zenei és bulvár tévéműsorokat karcos hangon ekéző blogger, Péter Dávid!