Ezek a filmek tűnnek el a streamingről novemberben

Mutatjuk a legjobbakat. Ha sietsz, még elcsípheted őket!

Novemberben is rengeteg film és sorozat lekerül a streamingoldalakról, búcsút mondhatunk többek közt A keresztapa első és második részének, A cápának, a Transformers széria első négy részének vagy a Gomorra sorozat összes évadának. Mutatjuk a teljes listát a poszt végén, előtte viszont szubjektív ajánló következik, ahol szándékosan nem a legnagyobb címeket mutatjuk, hanem személyes kedvenceinket, illetve rejtett gyöngyszemeket, lehetőleg minden fontosabb műfajt érintve. (A most távozó címek természetesen később visszakerülhetnek, ha a streamerek meghosszabbítják a lincenceket.)

 

A lakó (SkyShowtime)

Ha Roman Polanski és a 70-es évek, akkor mindenkinek a Kínai negyed jut eszébe, és joggal, de az 1976-ban bemutatott A lakó is megérdemli a figyelmet, már csak azért is, mert maga Polanski alakítja a címszerepet. A gátlásos, 30-as éveiben járó hivatalnok Trelkovskyt játssza, aki lakást szeretne bérelni Párizs egyik lepusztult negyedében. Így akad rá egy kis garzonra, melynek előző bérlője, Choule nemrégiben öngyilkosságot követett el. A ház többi bérlője és a háziúr nagyon rigolyásnak tűnnek. Mikor az egyik lakót megrágalmazzák és távozásra kényszerítik, Trelkovsky rádöbben, mi kergethette valójában öngyilkosságba az előző bérlőt. Hamarosan a hivatalnok is rémképeket kezd látni, már csak Stellában (Isabelle Adjani) bízhat, aki Choule ismerőse volt. A klausztrofób thrillert nézhetjük akár úgy is, mint a szintén Polanski által jegyzett Iszonyat párdarabját.

Mikor tűnik el? - 11.13. 


Nulladik óra (Netflix; SkyShowtime)

John Hughes klasszikusában öt diákot követhetünk, akik az előkelő középiskola könyvtárában töltik a büntetésüket: a jó sportoló, a punk, az úrilány, a családi gondokkal küszködő tolvaj és az iskola esze, a csodagyerek. A nap folyamán ez az öt, szinte idegen ember ráébred arra, hogy sokkal több bennük a közös, mint azt valaha is álmodták. Alaposan megismerik egymás összes problémáját, de ami a legfontosabb, nagyon sokat tanulnak saját magukról.

5 dolog, amiért a Nulladik óra a 80-as évek nosztalgiavonata és a tinifilmek esszenciája

Bár szinte fejből fújom a tinifilmek paneljeit, eddig még mindig kimaradt az a film, ami mindezt megalapozta. Épp itt volt az idő, hogy végre megnézzem a Nulladik órát - eredeti címén The Breakfast Club-ot -, ha már a SkyShowtime is elém lökte.

Bővebben

 

Ahogy egy korábbi cikkünkben is írtuk, a Nulladik óra az utóbbi közel 40 év legjobb kamaszfilmje, “egy képes Biblia arról, mit jelent kamasznak lenni, milyen tipikus problémák foglalkoztatják a kamaszokat, és ugyan a film a 80-as évek közepén készült, néhány megállapítása és üzenete simán érvényes a mai napig.”  

Mikor tűnik el? -11.13. (SkyShowtime) és 11.30.(Netflix)


A régi város (HBO Max)

Kenneth Lonergan hat Oscar-díjra jelölt drámájában Casey Affleck alakítja a főszereplő Leet, akit durván sújt a sors. A családját egy tragédiában elveszítette, emiatt el is költözött a Manchester nevű kisvárosból, most azonban bátyja halála miatt kénytelen visszatérni. Kiderül, hogy testvére őt jelölte ki fia gyámjául. A gyászoló kamasszal azonban nehezen találja a hangot, és kapcsolatuknak az sem tesz jót, hogy még ő sem tette túl magát a traumáin.

Affleck megérdemelten vehette át zseniális alakításáért az Oscar-díjat, a filmről pedig mindent elmond, hogy korábban beválasztottuk a legszomorúbb alkotások közé és a kedvenc befejezéseinket rangsoroló összeállításban is szerepel. Ahogy kritikánkban írtuk, „A régi város a bánat filmje, Lonergan azonban nem él vissza a türelmünkkel és az érzéseinkkel, nem manipulálja a nézőt, noha ehhez minden adott lett volna.”

Mikor tűnik el? - 11.30.


Benedetta (HBO Max)

Az Elemi ösztön rendezője leszbikus apácákról készített kosztümös filmet. Ha csak ennyit tudunk Paul Verhoeven legutóbbi rendezéséről, akkor már előre sejthetjük, hogy mire számíthatunk. És nem is kell csalódnunk vagy meglepődnünk, ha csak azon nem, hogy a történet felvezetése és a képi világ is elég konzervatív. A XV. század végén játszódó film főhőse Benedetta, egy toszkán apácazárda lakója, aki életét a Krisztus iránti feltétlen alázat és szeretet jegyében éli. Gyerekkorától kezdve látomások gyötrik, amelyek egy új, fiatal apáca érkezésével egyre erotikusabbá válnak.

Ha csak a szexuális elfojtások felszínre töréséről és a tiltott gyümölcs gyönyöreiről szólna a Benedetta, akkor nem lenne több egy artisztikus erotikus melodrámánál, de a holland rendezőt a zárdán belüli politikai és pszichológiai küzdelmek is érdeklik, és persze van pár provokatív csavar is a történetben, pont mint előző filmjében, az Elle-ben. Charlotte Rampling és Lambert Wilson kiváló az apácafőnök, illetve a nuncius szerepében, de Virginie Efira Benedettája is tökéletes. Verhoeven természetesen nem szemérmes a szexjeleneteknél sem, de akad pár meglepően vicces és sötét momentum is a filmben.

Mikor tűnik el? -11.30.


A Zodiákus (Netflix)

David Fincher 2007-es kultfilmjében sorozatgyilkos szedi áldozatait San Franciscóban. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, pedig a tettes üzeneteket küld több napilapnak is. Csak néhány  újságíró, köztük Paul Avery (Robert Downey Jr.) és egy csöndes szerkesztőségi rajzoló, Robert Graysmith (Jake Gyllenhaal) bízik abban, hogy megfejtheti a rejtélyes üzeneteket, melyek alapján a gyilkos a Zodiákus nevet kapta. Elszántan és szenvedélyesen üldözik ellenségüket, miközben már maguk is az őrület határán járnak... 

Fincher második legjobb sorozatgyilkosos filmje egyben talán a leghitelesebb munkája is. A rendező hónapokon át interjúkat készített a gyanúsítottak családtagjaival, nyugalmazott és jelenlegi nyomozókkal, sőt szemtanúkkal is. Mivel a valóságban nem, így (SPOILER) a filmben sem derül fény az elkövető kilétére. 2021 októberében viszont egy független nyomozócsapat állítólag megoldotta az ügyet.

Mikor tűnik el? -11.30.


A hitehagyott (SkyShowtime)

Paul Schrader olyan filmeket jegyez íróként, mint a Taxisofőr, Krisztus utolsó megkísértése, az Amerikai dzsigoló, Dühöngő bika és a Holtak útja, de az első Oscar-jelölésére A hitehagyottig kellett várnia. A rendezőként is jegyzett film főszereplője Ernst Toller (Ethan Hawke), egy hitében megingott, gyászoló lelkész, aki egy nap megismerkedik Maryvel (Amanda Seyfried) és annak mentálisan labilis, környezetvédő aktivista férjével, Michaellel (Philip Ettinger). Tollert egyre jobban marcangolja az az érzés, hogy a világ veszélyben van, és az egyház a kisujját sem mozdítja, ezért kezébe veszi az irányítást, remélve, hogy útja végén rátalál rég elvesztett hitére is.

Mikor tűnik el? - 11.13


A.I. – Mesterséges értelem (SkyShowtime)

Most, hogy egyre nagyobb teret kapnak a különféle mesterséges intelligenciára épülő technológiák, ideje újranézni Steven Spielgberg sci-fijét, amely valójában nem jöhetett volna létre Stanley Kubrick nélkül.  A Ragyogás látnoki képzelőerejű rendezője az 1970-es évek végén kezdte el fejleszteni a forgatókönyvet, Spielberg 1985-ben, Hollywood ifjú titánjaként jelent meg a produkcióban. Kubrick már ekkor szíves örömest átadta volna neki a rendezői széket, ő maga pedig csak producerként működött volna közre.  Nem sokkal a halála előtt egy terjedelmes paksamétát adott át Spielbergnek, benne forgatókönyv-ötletek és koncepciós vázlatrajzok egész sorával, ez alapján készült el a film 2001-ben.

Mikor tűnik el? -11.13


Amerika Kommandó: Világrendőrség (SkyShowtime)

A South Park alkotóinak egészestés animációs komédiája most is ugyanolyan vicces és aktuális, mint 2004-ben volt. A sztori szerint amikor kiderül, hogy egy hataloméhes diktátor tömegpusztító fegyvereket ad el terroristáknak, a világ biztonságára ügyelő rettenthetetlen hősök embert próbáló küldetésbe fognak, hogy megmentsék az emberiséget. Mivel szükségük van valakire, aki beépül a terrorszervezetbe, a kommandó beszervezi Gary Johnstont, a Broadway új csillagát. Noha Gary vonakodik feláldozni a karrierjét, később belátja, hogy színészi tehetségére magasabb cél érdekében van szükség. A sztár bejut a fegyverkereskedők rejtekébe, ahol kiderül, hogy a terroristák megkezdték a terv végrehajtását.

Trey Parker és Matt Stone szatírája görbe tükröt mutatott az amerikai külpolitikának, és tette ezt olyan pimaszsággal, hogy még a 18-as karika ellenére is ki kellett vágni belőle bizonyos jeleneteket. 

Mikor tűnik el? - 11.13


Testvérlövészek (SkyShowtime)

Egy jó westernnel és remek szereposztással nem lehet hibázni, gondolhatnánk. A francia Jacques Audiard (Rozsda és csont, A próféta) is így gondolta, és megelégedett véres és vicces, de leginkább furcsa jelenetek összefűzésével. Maga a film két testvér, Eli és Charlie Sisters (Joaquin Phoenix és John C. Reilly) kalandjairól szól a nagy kaliforniai aranyláz idején, és ők ketten lőnek, aranyat keresnek, isznak, de leginkább veszekednek.

És végső soron erről szól a film. Mármint a lehető legfurcsább helyzetekben való veszekedésről, testvéri rivalizálásról és váratlan humorról. Persze vannak pisztolypárbajok, véres összecsapások, meg ami kell egy westernhez, de látszik, hogy ezeket aligha lehet komolyan venni, és nemcsak Audiard részéről meglepő ez a felállás, de Joaquin Phoenixet sem sokszor láttuk sokat bohóckodni. És ez az egész egy olyan bizarr filmet eredményezett, ami a művészfilmes fesztiválokon iszonyú népszerű volt – a mozikban pedig egyáltalán nem.

Mikor tűnik el? -11.13

 

HBO Max

Lekerülő sorozatok:

11.18:

– Gomorra (Gomorrah) – 1-5.évad (minden rész)

11.25:

– A légikísérő (The Flight Attendant) – 1.évad (minden rész)

11.30:

– Megtalálsz Párizsban (Find Me in Paris) – 1-3.évad (minden rész)

– Normális emberek (Normal People) – 1.évad (minden rész)

Lekerülő filmek:

11.03:

– Sonic, a sündisznó 2. (Sonic the Hedgehog 2 – 2022)

11.14:

– Herkules (Hercules – 2014)

– Karácsonyi fesztivál (Cranberry Christmas – 2020)

– Robotzsaru (Robocop – 2014)

11.21:

– Legendás állatok: Dumbledore titkai (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore – 2022)

11.23:

– 8 bites karácsony (8-Bit Christmas – 2021)

11.25:

– A Herceg (The Duke – 2020)

11.26:

– Napló kisfiamnak (A Journal for Jordan – 2021)

11.28:

– Zsoké (Jockey – 2021)

11.29:

– Morbius (Morbius – 2022)

11.30:

– A föld alatt (Underground aka Souterrain – 2020)

– A helyettes (The Replacement aka El sustituto – 2021)

– A herceg menyasszonya (The Princess Bride – 1987)

– A jövő egy magányos hely (Future Is a Lonely Place aka Die Zukunft ist ein einsamer Ort 2021)

– A régi város (Manchester by the Sea – 2016)

– A sötétben (Darkling aka Mrak – 2022)

– A vita (Contra – 2020)

– Amparo (Amparo – 2021)

– Apró mesék (Tall Tales – 2019)

– Az előadás (The Play aka Hra – 2019)

– Az ügyfél (The Client – 1994)

– Benedetta (Benedetta – 2021)

– Büszkeség és balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice and Zombies – 2016)

– Chiara története (A Chiara – 2021)

– Család (The Fam aka La mif – 2021)

– Dirty Dancing – Piszkos tánc (Dirty Dancing – 1987)

– Eiffel (Eiffel – 2021)

– Emésztő megszállottság (Trap for Cinderella – 2013)

– Hannes (Hannes – 2021)

– Ideglelés (The Blair Witch Project – 1999)

– Irma Vep (Irma Vep – 1996)

– Karácsonyi keringő (Christmas Waltz – 2020)

– King: Egy kis oroszlán nagy kalandja (King – 2022)

– Lhamo és Skalbe (Lhamo and Skalbe – 2019)

– Louis Wain rendkívüli élete (The Electrical Life of Louis Wain – 2021)

– Lufi (Balloon aka Qi qiu – 2019)

– Madagaszkár 2. (Madagascar: Escape 2 Africa – 2008)

– Madagaszkár 3. (Madagascar 3: Europe’s Most Wanted – 2012)

– Mindennapi hősök (The Heroics aka Les héroïques – 2021)

– Másnaposok szerencséje (Walk Of Shame – 2014)

– Nahuel és a varázskönyv (Nahuel and the Magic Book aka Nahuel y el Libro Mágico – 2020)

– Potato Amerikáról álmodik (Potato Dreams of America – 2021)

– Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell – 1995)

– Soha ne csókolj meg egy karácsonyi pulóveres férfit (Never Kiss a Man in a Christmas Sweater – 2020)

– Szeszcsempész (Bootlegger – 2021)

– Tigrisek földjén (Tigerland – 2000)

– Transformers (Transformers – 2007)

– Transformers: A bukottak bosszúja (Transformers: Revenge of the Fallen – 2009)

– Transformers 3. (Transformers: Dark of the Moon – 2011)

– Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction – 2014)

– Térképek és fagyöngy (Maps and Mistletoe – 2021)

– Űrdongó (Bumblebee – 2018)

– Vaksötét (Don’t Breathe – 2016)

– Varázslatos karácsonyi sütemény (The Enchanted Christmas Cake – 2021)

– Viszlát, Mr. Haffmann (Farewell Mr Haffmann aka Adieu Monsieur Haffmann – 2021)


Netflix

Lekerülő sorozatok:

11.23:

– A betegség csapdájában (Sick Note) – 1-2.évad (minden rész)

Lekerülő filmek:

11.03:

– Desterro (2020)

– Sea (2018)

– Simon Calls (2020)

– The Metamorphosis of Birds (2020)

– Tölténykirálynő (Miss Bala – 2019)

11.05:

– Aşk Tesadüfleri Sever (2011)

– Ask Tesadüfleri Sever 2 (2020)

11.06:

– Hang nélkül (A Quiet Place – 2018)

11.07:

– Comedian (2002)

11.08:

– Lommbock (2017)

11.11:

– Anyák (Mothers aka Matky – 2021)

– Enyém a világ (The World Is Mine aka Lumea e a mea – 2015)

– The Beginning of Life 2: Outside (2020)

– Véletlen szerelem (First Love – 2018)

11.14:

– A boncolás (The Autopsy of Jane Doe – 2016)

– A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2 – 2014)

– A fény halála (Dying of the Light – 2014)

– Beépített tudat (Criminal – 2016)

– Colombiana (Colombiana – 2011)

– Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To – 2014)

– Félholt (Half Past Dead – 2002)

– Halhatatlanok (Immortals – 2011)

– Harag (Fury – 2014)

– Nagyfater elszabadul (Dirty Grandpa – 2016)

– Pillangó-hatás (The Butterfly Effect – 2004)

– Vitathatatlan 4. – Piszkos játszma (Boyka: Undisputed IV – 2016)

– Álcák csapdája (The Double – 2011)

– Ébredések (Awakenings – 1990)

11.15:

– Irány Eldorádó (The Road to El Dorado – 2000)

11.16:

– Puszi a pofidra (Kannathil Muthamittal – 2002)

– Véletlenek játéka (Anbe Sivam – 2003)

11.18:

– Az elhalasztott döntés (Three Words to Forever – 2018)

11.19:

– Target (2018)

11.20:

– Keep a Lid On It (2019)

11.22:

– A testvérem védelmében (Brother aka Mon frère – 2019)

11.25:

– Fantastica (2018)

11.29:

– Manto (2018)

11.30:

– A keresztapa (The Godfather – 1972)

– A keresztapa II. (The Godfather Part II – 1974)

– A rettegés arénája (The Sum of All Fears – 2002)

– A sors kezében (Qismat – 2018)

– A szív bajnokai (The Blind Side – 2009)

– Æon Flux (Æon Flux – 2015)

– Balerina (Ballerina – 2016)

– Desenterrando Sad Hill (2017)

– Evolúció (Evolution – 2001)

– Hotel Transylvania 2: Ahol még mindig szörnyen jó (Hotel Transylvania 2 – 2015)

– Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation – 2018)

– Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak (Hotel Transylvania – 2012)

– Jindua (2017)

– John Wick: 3. felvonás – Parabellum (John Wick: Chapter 3 – Parabellum – 2019)

– Karácsonyi meglepetés (Christmas Under Wraps – 2014)

– Kopp-kopp (Knock Knock – 2015)

– Külföldi kalandok (High End Yaariyaan – 2019)

– Mahi NRI (2017)

– Modern Hamupipőke: Karácsonyi kívánság (A Cinderella Story: Christmas Wish – 2019)

– Monster Hunter – Szörnybirodalom (Monster Hunter – 2020)

– Nulladik óra (The Breakfast Club – 1985)

– Orvlövész (Shooter – 2007)

– Phillips kapitány (Captain Phillips – 2013)

– Párhuzamos sorsok (Lakeeran – 2016)

– Pókember – Irány a Pókverzum (Spider-Man: Into the Spider-Verse – 2018)

– Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming – 2017)

– Rainbow Time (2016)

– Spirál: Fűrész hagyatéka (Spiral: From the Book of Saw – 2021)

– Svindlerek élete (Thug Life – 2017)

– Teefa In Trouble (2018)

– Transformers 3. (Transformers: Dark of the Moon – 2011)

– Transformers: A bukottak bosszúja (Transformers: Revenge of the Fallen – 2009)

– Üdülési jog (Time Share aka Tiempo compartido – 2018)

– Waldo (Last Looks – 2021)

– Zodiákus (Zodiac – 2007)


SkyShowtime

11.13:

– 10×10 (2018)

– 12 majom (12 Monkeys – 1995)

– 13 óra: Bengázi titkos katonái (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi – 2016)

– 40 és annyi (This Is 40 – 2012)

– 47 Ronin (2013)

– 8 mérföld (8 Mile – 2002)

– A 13-as rendőrőrs (Assault on Precinct 13 – 2005)

– A Keresztapus (Mickey Blue Eyes – 1999)

– A belső ember (Inside Man – 2006)

– A cápa (Jaws – 1975)

– A cápa 2. (Jaws 2 – 1978)

– A cápa 3 (Jaws 3-D – 1983)

– Cápa 4. – A cápa bosszúja (Jaws: The Revenge – 1987)

– A cég (The Firm – 1993)

– A diktátor (The Dictator – 2012)

– A dán lány (The Danish Girl – 2015)

– A fecsegő tipegők Párizsban (Rugrats in Paris: The Movie – Rugrats II – 2000)

– A hatmillió dolláros férfi (The Six Million Dollar Man – 1972)

– A hitehagyott (First Reformed – 2017)

– A keresztrejtvény-gyilkosságok: Halálos lánykérés (Crossword Mysteries: Proposing Murder – 2019)

– A keresztrejtvény-gyilkosságok: Halálos varázslat (Crossword Mysteries: Abracadaver – 2020)

– A keresztrejtvény-gyilkosságok: Plusz egy hulla (The crossword mysteries: A puzzle to die for – 2019)

– A királyság (The Kingdom – 2007)

– A kis gézengúzok (The Little Rascals – 1994)

– A lakó (The Tenant – 1976)

– A legjobb bordélyház Texasban (The Best Little Whorehouse in Texas – 1982)

– A legsötétebb óra (Darkest Hour – 2017)

– A macska – Le a kalappal! (Dr. Seuss’ The Cat in the Hat – 2003)

– A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate – 2004)

– A menekülő ember (The Running Man – 1987)

– A mexikói (The Mexican – 2001)

– A nagy Lebowski (The Big Lebowski – 1998)

– A nagy balhé (The Sting – 1973)

– A pacák (The Jerk – 1979)

– A szajré (The Score – 2001)

– A szénbányász lánya (Coal Miner’s Daughter – 1980)

– A szüfrazsett (Suffragette – 2015)

– A titkok kulcsa (The Skeleton Key – 2005)

– A.I. – Mesterséges értelem (Artificial Intelligence: AI – 2001)

– Airplane! (Airplane! – 1980)

– Aki legyőzte Al Caponét (The Untouchables – 1987)

– Akna (Mine – 2016)

– American Graffiti (American Graffiti – 1973)

– Amerika Kommandó: Világrendőrség (Team America: World Police – 2004)

– Amerikai pite 2. (American Pie 2 – 2001)

– Amerikai pite: Az esküvő (American Wedding – 2003)

– Amerikai pite 4. – A zenetáborban (American Pie Presents: Band Camp – 2005)

– Amerikai pite 6. – Béta-ház (American Pie Presents: Beta House – 2007)

– Amerikai pite: A találkozó (American Reunion – 2012)

– Amikor egy bérgyilkos is több a soknál (Red Rock West – 1993)

– Amistad (Amistad – 1997)

– Anna Karenina (Anna Karenina – 2012)

– Anne Frank naplója (The Diary of Anne Frank aka Das Tagebuch Der Anne Frank – 2016)

– Ave, Cézár! (Hail, Caesar! – 2016)

– Az adósság (The Debt – 2010)

– Az elszánt diplomata (The Constant Gardener – 2005)

– Az olasz meló (The Italian Job – 1969)

– Az olasz meló (The Italian Job – 2003)

– Az operaház fantomja (The Phantom of the Opera – 2004)

– Az oszmán hadnagy (The Ottoman Lieutenant – 2017)

– Az élet értelme (Monty Python’s The Meaning of Life – 1983)

– Bajos csajok (Mean Girls – 2004)

– Barry Seal: A beszállító (American Made – 2017)

– Basebolondok (BASEketball – 1998)

– Bean – Az igazi katasztrófafilm (Bean – 1997)

– Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát (Beavis and Butt-Head Do America – 1996)

– Becstelen brigantyk (Inglourious Basterds – 2009)

– Behálózva (Dragnet – 1987)

– Betörés (Breaking In – 2018)

– Beverly Hills-i zsaru (Beverly Hills Cop – 1984)

– Beverly Hills-i zsaru 2. (Beverly Hills Cop II – 1987)

– Beverly Hills-i zsaru 3. (Beverly Hills Cop III – 1994)

– Bosszú az Eiger csúcsán (The Eiger Sanction – 1975)

– Brokeback Mountain – Túl a barátságon (Brokeback Mountain – 2005)

– Bőrfejek (Leatherheads – 2008)

– Cape Fear – A Rettegés foka (Cape Fear – 1991)

– Carter edző (Coach Carter – 2005)

– Charlie Wilson háborúja (Charlie Wilson’s War – 2007)

– Chicago (Chicago – 2002)

– Collateral – A halál záloga (Collateral – 2004)

– Csajos utazás (Girls Trip – 2017)

– Csak szexre kellesz (No Strings Attached – 2011)

– Csatahajó (Battleship – 2012)

– Cserbenhagyás (Reservation Road – 2007)

– Csillagpor (Stardust – 2007)

– Csodapark (Wonder Park – 2019)

– Csokoládé (Chocolat – 2000)

– D-Tox (D-Tox – 2002)

– Darkman (Darkman – 1990)

– Daylight – Alagút a halálba (Daylight – 1996)

– Deep Impact (Deep Impact – 1998)

– Disturbia (Disturbia – 2007)

– Dupla vagy semmi (The Secret of My Success – 1987)

– Dóra és az elveszett Aranyváros (Dora and the Lost City of Gold – 2019)

– Effie Gray (Effie Gray – 2014)

– Egy asszony illata (Scent of a Woman – 1992)

– Egy csodálatos elme (A Beautiful Mind – 2001)

– Egy hölgy arcképe (The Portrait of a Lady – 1996)

– Egyszerűen bonyolult (It’s Complicated – 2009)

– Elcserélt életek (Changeling – 2008)

– Elizabeth (Elizabeth – 1998)

– Ellenség a kapuknál (Enemy at the Gates – 2001)

– Elveszett jelentés (Lost in Translation – 2003)

– Elvitte a víz (Flushed Away – 2006)

– Equilibrium – Gyilkos nyugalom (Equilibrium – 2002)

– Éjszakai rohanás (Midnight Run – 1988)

– Én, Pán Péter (Finding Neverland – 2004)

– Fantomszál (Phantom Thread – 2017)

– Fecsegő tipegők – A vadon szaga (Rugrats Go Wild – 2003)

– Feledés (Oblivion – 2013)

– Felkoppintva (Knocked Up – 2007)

– Fennsíkok csavargója (High Plains Drifter – 1973)

– Ferrari: Száguldás a halhatatlanságba (Ferrari: Race to Immortality – 2017)

– Fletch (Fletch – 1985)

– Forrest Gump (Forrest Gump – 1994)

– Félelem és reszketés Las Vegasban (Fear and Loathing in Las Vegas – 1998)

– Föld: Egy csodálatos nap (Earth: One Amazing Day – 2017)

– G. I. Joe: A Kobra árnyéka (G.I. Joe: The Rise of the Cobra – 2009)

– G.I. Joe: Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation – 2013)

– Gemini Man (Gemini Man – 2019)

– Ghost (Ghost – 1990)

– Good Will Hunting (Good Will Hunting – 1997)

– Gru (Despicable Me – 2010)

– Gru 2. (Despicable Me 2 – 2013)

– Gru 3. (Despicable Me 3 – 2017)

– Halálfutam (Death Race – 2008)

– Halálfutam 2. (Death Race 2 – 2010)

– Halálfutam: A pokol tüze (Death Race 3: Inferno – 2013)

– Halálfutam: Totális anarchia (Death Race 4: Beyond Anarchy – 2018)

– Halálsoron (The Green Mile – 1999)

– Happy, a flúgos golfos (Happy Gilmore – 1996)

– Hellboy 2. – Az Aranyhadsereg (Hellboy II: The Golden Army – 2008)

– Hideg nyomon (Gone Baby Gone – 2007)

– Hideghegy (Cold Mountain – 2003)

– Hirtelen halál (Sudden Death – 1995)

– Hiúság vására (Vanity Fair – 2004)

– Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West – 2014)

– Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? (How to Lose a Guy in 10 Days – 2003)

– Holdfény (Moonlight – 2016)

– Holtunkiglan (The Best Man – 1999)

– Honey (Honey – 2003)

– Hurricane (2016)

– Három egyforma idegen (Three Identical Strangers – 2018)

– Hóember (The Snowman – 2017)

– Időről időre (About Time – 2013)

– Impérium (Imperium – 2016)

– Ingrid új élete (Ingrid Goes West – 2017)

– Így neveld a sárkányodat (How to Train Your Dragon – 2010)

– Így neveld a sárkányodat 2. (How to Train Your Dragon 2 – 2014)

– Jack Reacher (Jack Reacher – 2012)

– Jack Reacher: Nincs visszaút (Jack Reacher: Never Go Back – 2016)

– Jimmy Neutron, a csodagyerek (Jimmy Neutron: Boy Genius – 2001)

– Junior (Junior – 1994)

– Jó társaság (In Good Company – 2004)

– Jól áll neki a halál (Death Becomes Her – 1992)

– Jöttem, láttam, beköltöztem (Housesitter – 1992)

– Kalandpark (Adventureland – 2009)

– Kegyetlen bánásmód (Intolerable Cruelty – 2003)

– Ki nevet a végén? (Funny People – 2009)

– King Kong (King Kong – 2005)

– Kitörölt fiú (Boy Erased – 2018)

– Koszorúslányok (Bridesmaids – 2011)

– Kényszerleszállás (Flight – 2012)

– Két királynő (Mary Queen of Scots – 2018)

– Kínai negyed (Chinatown – 1974)

– Kísértetváros (Ghost Town – 2008)

– Közellenségek (Public Enemies – 2009)

– Központi hírszerzés (Central Intelligence – 2016)

– Közönséges bűnözők (The Usual Suspects – 1995)

– Különvélemény (Minority Report – 2002)

– Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall – 2008)

– Love Guru (The Love Guru – 2008)

– Lucy (Lucy – 2014)

– Lódító hódító (The Invention of Lying – 2009)

– Mama (Mama – 2013)

– Mamma Mia! (Mamma Mia! – 2008)

– Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Mamma Mia! Here We Go Again – 2018)

– Megcsalási engedély (Permission – 2017)

– Minden odavan (All Is Lost – 2013)

– Mint a kámfor (Out of Sight – 1998)

– Mint a villám (Days of Thunder – 1990)

– Minyonok (Minions – 2015)

– Ne játssz a tűzzel (Playing with Fire – 2019)

– Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men – 2007)

– Nulladik óra (The Breakfast Club – 1985)

– Nászmenet 5: Visszatér az ex (Wedding March 5: My Boyfriend’s Back – 2019)

– Ötéves jegyesség (The Five-Year Engagement – 2012)

– Papák a partvonalon (Kicking & Screaming – 2005)

– Party zóna (National Lampoon’s Animal House – 1978)

– Pofázunk és végünk (Ride Along – 2014)

– Pofázunk és végünk Miamiban (Ride Along: Next Level Miami – 2016)

– Ponyvaregény (Pulp Fiction – 1994)

– Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással) (Popstar: Never Stop Never Stopping – 2016)

– Pszichoanyu (Tully – 2018)

– Páros mellékhatás (Couples Retreat – 2009)

– Példátlan példaképek (Role Models – 2008)

– Ray (Ray – 2004)

– Rendíthetetlen (Unbroken – 2014)

– Rendőrautó (Cop Car – 2015)

– Rideg világ (Cold in July – 2014)

– Robin Hood (Robin Hood – 2010)

– Rocketman (Rocketman – 2019)

– Rossz szomszédság (Neighbors – 2014)

– Rossz szomszédság 2. (Neighbors 2: Sorority Rising – 2016)

– Rugrats mozi – Fecsegő tipegők (The Rugrats Movie – 1998)

– Schindler listája (Schindler’s List – 1993)

– Shaft (Shaft – 2000)

– Sin City – A bűn városa (Sin City – 2005)

– Sophie választása (Sophie’s Choice – 1982)

– Spinédzserek (Clueless – 1995)

– Sráckor (Boyhood – 2014)

– Super 8 (Super 8 – 2011)

– Szaftos szavak (Bad Words – 2013)

– Szakíts, ha bírsz (The Break-Up – 2006)

– Szemet szemért (Do the Right Thing – 1989)

– Szilaj, a vad völgy paripája (Spirit: Stallion of the Cimarron – 2002)

– Számkivetett (Cast Away – 2000)

– Szörnyszülők (Mom and Dad – 2018)

– Született július 4-én (Born on the Fourth of July – 1989)

– Sötétség (The Darkness – 2016)

– Sötétségben (In Darkness – 2018)

– Ted (Ted – 2012)

– Ted 2. (Ted 2 – 2015)

– Testvérlövészek (The Sisters Brothers – 2018)

– Tizenhat szál gyertya (Sixteen Candles – 1984)

– Top Gun (Top Gun – 1986)

– Tremors – Ahová lépek, szörny terem (Tremors – 1990)

– Trópusi vihar (Tropic Thunder – 2008)

– Távol Afrikától (Out of Africa – 1985)

– Tökéletes célpont (Hard Target – 1993)

– Tökös tekés (Kingpin – 1996)

– Túl az Óperencián (Far and Away – 1992)

– Úgy fent, mint lent (As Above, So Below – 2014)

– Vanília égbolt (Vanilla Sky – 2001)

– Veszett a világ (Wild at Heart – 1990)

– Világok harca (War of the Worlds – 2005)

– Visszhang a kanyonban (Echo in the Canyon – 2018)

– Volán és gyeplő (Learning to Drive – 2014)

– Vásott szülők (Parenthood – 1989)

– Védhetetlen (Safe House – 2012)

– Végre otthon! (Home – 2015)

– Vérző olaj (There Will Be Blood – 2007)

– Warcraft: A kezdetek (Warcraft – 2016)

– Z, a hangya (Antz – 1998)

 

 

11.30:

– ’71 (’71 – 2014)

– 40 éves szűz (The 40-Year-Old Virgin – 2005)

– A Spiderwick-krónikák (The Spiderwick Chronicles – 2008)

– A bűn éjszakája (The Purge – 2013)

– A félelem országútján (Breakdown – 1997)

– A félszemű (True Grit – 2010)

– A híres Ron Burgundy legendája (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy – 2004)

– A hős (The Hero – 2017)

– A kör (The Ring – 2002)

– A kör 2. (The Ring Two – 2005)

– A mag (The Core – 2003)

– A megtisztulás éjszakája: A sziget (The First Purge – 2018)

– A megtisztulás éjszakája: Anarchia (The Purge: Anarchy – 2014)

– A megtisztulás éjszakája: Választási év (The Purge: Election Year – 2016)

– A rettegés arénája (The Sum of All Fears – 2002)

– A stylist (Personal Shopper – 2016)

– A szomszéd fiú (The Boy Next Door – 2015)

– A tengernél (By the Sea – 2015)

– A tolmács (The Interpreter – 2005)

– Action Point – Extrém vidámpark (Action Point – 2018)

– Addams Family – A galád család (The Addams Family – 1991)

– Addams Family 2. – Egy kicsivel galádabb a család (Addams Family Values – 1993)

– Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Till Dawn – 1996)

– Amerikai gengszter (American Gangster – 2007)

– Amerikai pite 5. – Pucér maraton (American Pie Presents: The Naked Mile – 2006)

– Ami sok, az sokk (The ‘Burbs – 1989)

– Az első ember (First Man – 2018)

– Az ereklye/Zarándoklat (Pilgrimage – 2017)

– Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold – 2014)

– Az utolsó ház balra (The Last House on the Left – 2009)

– Az átok (The Haunting – 1999)

– Babe (Babe – 1995)

– Babe 2 – Kismalac a nagyvárosban (Babe: Pig in the City – 1998)

– Belevaló papapótló (Uncle Buck – 1989)

– Billy Madison – A dilidiák (Billy Madison – 1995)

– Blues Brothers (The Blues Brothers – 1980)

– Boldog halálnapot! (Happy Death Day – 2017)

– Buli holtunkiglan (The Best Man Holiday – 2013)

– Bunyó (Fighting – 2009)

– Bébi mama (Baby Mama – 2008)

– Bölcsek kövére (The Nutty Professor – 1996)

– Bölcsek kövére 2. – A Klump család (Nutty Professor II: The Klumps – 2000)

– Bővérű nővérek (The Little Hours – 2017)

– Charlie St. Cloud halála és élete (Charlie St. Cloud – 2010)

– Chucky ivadéka (Seed of Chucky – 2004)

– Chucky kultusza (Cult of Chucky – 2017)

– Chucky átka (Curse of Chucky – 2013)

– Cloverfield (Cloverfield – 2008)

– Cloverfield Lane 10. (10 Cloverfield Lane – 2016)

– Conor McGregor: A megátalkodott (Conor McGregor: Notorious – 2017)

– Csupasz pisztoly: A nagyon különleges ügyosztály aktáiból (The Naked Gun: From the Files of Police Squad! – 1988)

– Csupasz pisztoly 2 és 1/2: A félelem szaga (The Naked Gun 2½: The Smell of Fear – 1991)

– Csupasz pisztoly 33 1/3: Az utolsó merénylet (Naked Gun 33 1/3: The Final Insult – 1994)

– Dante pokla (Dante’s Peak – 1997)

– Darrow és Darrow – Bűnügyek nyomában A szemtanú (A Darrow & Darrow Mystery: Witness to Murder – 2019)

– Derült égből Polly (Along Came Polly – 2004)

– Divatdiktátorok (Ready to Wear aka Pret-A-Porter – 1994)

– Drakula 2. – Mennybemenetel (Dracula II: Ascension – 2003)

– Drakula 2000 (Dracula 2000 – 2000)

– Eastern Promises – Gyilkos ígéretek (Eastern Promises – 2007)

– Egyiptom hercege (The Prince of Egypt – 1998)

– Erőszakik (In Bruges – 2008)

– Ébredj velünk (Morning Glory – 2010)

– Fantasztikus kapitány (Captain Fantastic – 2016)

– Felhangolva (Get Him to the Greek – 2010)

– Felvéve (Accepted – 2006)

– Férfias játékok (Patriot Games – 1992)

– Férj és férj (I Now Pronounce You Chuck & Larry – 2007)

– Halloween (Halloween – 2018)

– Halálos iramban (Fast And The Furious – 2001)

– Halálosabb iramban (2 Fast 2 Furious – 2003)

– Halálos iramban – Tokiói hajsza (The Fast And The Furious: Tokyo Drift – 2006)

– Halálos iram (Fast & Furious – 2009)

– Halálos iramban: Ötödik sebesség (Fast Five – 2011)

– Halálos iramban 6. (Fast & Furious 6 – 2013)

– Halálos iramban 7. (Fast & Furious 7 – 2015)

– Halálos iramban 8. (The Fate of the Furious – 2017)

– Holtak hajnala (Dawn of the Dead – 2004)

– Hopp (Hop – 2011)

– Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson (Scary Movie – 2000)

– Hívatlanok (The Strangers – 2008)

– Horrorra akadva 2 (Scary Movie 2 – 2001)

– Horrorra akadva 3. (Scary Movie 3 – 2003)

– Irány Eldorádó (The Road To El Dorado – 2000)

– Ismerős törlése (Unfriended – 2014)

– Ismerős törölve: A web sötét oldala (Unfriended: Dark Web – 2018)

– Jack Ryan: Árnyékügynök (Jack Ryan: Shadow Recruit – 2014)

– Kampókéz (Candyman – 1992)

– Kedvencek temetője (Pet Sematary – 1989)

– Kedvencek temetője 2. (Pet Sematary II – 1992)

– Kedvencek temetője (Pet Sematary – 2019)

– Kerítések (Fences – 2016)

– Kettős játék (Duplicity – 2009)

– Komfortos mennyország (The Lovely Bones – 2009)

– Kémkölykök (Spy Kids – 2001)

– Kémkölykök 2: Az elveszett álmok sziget (Spy Kids 2 – The Island of Lost Dreams – 2002)

– Kémkölykök 3-D: Game Over (Spy Kids 3-D: Game Over – 2003)

– Körök (Rings – 2017)

– Lady Bird (Lady Bird – 2017)

– Marvin szobája (Marvin’s Room – 1996)

– Megaagy (Megamind – 2010)

– Miami Vice (Miami Vice – 2006)

– Mindenki szereti a bálnákat (Big Miracle – 2012)

– Mária Magdolna (Mary Magdalene – 2018)

– Négy tesó (Four Brothers – 2005)

– Ouija (Ouija – 2014)

– Ouija: A gonosz eredete (Ouija: Origin of Evil – 2016)

– Overlord (Overlord – 2018)

– Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2 – 2010)

– Parajelenségek 3. (Paranormal Activity 3 – 2011)

– Parajelenségek 4. (Paranormal Activity 4 – 2012)

– Parajelenségek: A megjelöltek (Paranormal Activity: The Marked Ones – 2014)

– Parajelenségek: Szellemdimenzió (Paranormal Activity: The Ghost Dimension – 2015)

– Patch Adams (Patch Adams – 1998)

– Préda (Crawl – 2019)

– Párosan szép az élet? (I Do… Until I Don’t – 2017)

– Péntek 13: II. rész (Friday the 13th Part 2 – 1981)

– Péntek 13. – III. rész: Véres kirándulás (Friday The 13th – Part III – 1982)

– Péntek 13. – IV. rész: Az utolsó fejezet (Friday The 13th Part – IV:The Final Chapter – 1984)

– Péntek 13. – V. rész: Az újrakezdés (Friday The 13th Part V: A New Beginning – 1985)

– Péntek 13. – VI. rész: Jason él (Friday The 13th Part VI : Jason Lives – 1986)

– Péntek 13. – VII. rész: Friss vér (Friday The 13th Part VII:The New Blood – 1988)

– Péntek 13. – VIII. rész: Jason Manhattanben (Friday The 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan – 1989)

– Péntek 13 (Friday the 13th – 2009)

– Pókerarcok (Rounders – 1998)

– Rabságban (Captive – 2015)

– Reszkessetek, bébiszitterek (Better Watch Out – 2016)

– Ron Burgundy: A legenda folytatódik (Anchorman 2: The Legend Continues – 2013)

– Shop-stop (Clerks – 1994)

– Sikoly (Scream – 1996)

– Sikoly 2. (Scream 2 – 1998)

– Sikoly 3. (Scream 3 – 2000)

– Smokey és a bandita (Smokey And The Bandit – 1977)

– Sorsügynökség (The Adjustment Bureau – 2011)

– Szerelem a Fehér Házban (The American President – 1995)

– Szerva itt, pofon ott (Balls of Fury – 2007)

– Szindbád – A hét tenger legendája (Sinbad: Legend of the Seven Seas – 2003)

– Szórd a pénzt és fuss!/Brewster milliói (Brewster’s Millions – 1985)

– Szűzőrség (Blockers – 2018)

– Teknőchatalom: A Tini nindzsa teknőcök története (Turtle Power: The Definitive History of the Teenage Mutant Ninja Turtles – 2014)

– Telivérek (Thoroughbreds – 2017)

– Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles – 2014)

– Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows – 2016)

– Tiszta szívvel foci/Péntek esti fények (Friday Night Lights – 2004)

– Trico Tri: Happy Halloween (2018)

– Turbó (Turbo – 2013)

– Twister (Twister – 1996)

– Tökéletlen idők (Dazed And Confused – 1993)

– Túl a fényeken (Beyond the Lights – 2014)

– Túl a sövényen (Over the Hedge – 2006)

– Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising – 2018)

– Vad esküvő (The Wilde Wedding – 2017)

– Vadászat a Vörös Októberre (The Hunt for Red October – 1990)

– Változó világ (Fast Times At Ridgemont High – 1982)

– Végrehajtók (Repo Men – 2010)

– Végtelen szerelem (Endless Love – 2014)

– Végveszélyben (Clear and Present Danger – 1994)

– Végítélet (Doomsday – 2008)

– Wanted (Wanted – 2008)

– Wayne világa (Wayne’s World – 1992)

– World Trade Center (World Trade Center – 2006)


via: Sorozatjunkie