Ezeket nézheted márciusban a Netflixen

Érkezik A Bridgerton család második évada és Ryan Reynolds spielbergi hangulatú családi sci-fije, Az Adam-projekt, Noomi Rapace pedig a posztapokaliptikus jövőben akciózik.

Március 1.

A lehető legrosszabb szobatárs: Jason Blum producer (The Purge sorozat, Tűnj el!) dokumentumsorozata antológia a pokoli lakóközösségekről. Az eleinte rokonszenvesnek tartott bérlő akár szélhámos, vagy gyilkos is lehet, ahogy ezek a valóságban meg is történtek.

 

Az igazság őrzői: A sajátos látványvilágú sorozatban egy szuperhőscsapat rettenthetetlen vezetője megsemmisíti önmagát, így a magukra maradt csapatnak kell szembenéznie a gonosztevőkkel – és önmagukkal.

 

Március 2.

A jég ellen: A filmben két férfi elindul, hogy bebizonyítsa, Grönland egy sziget, azonban a szélsőséges környezet alaposan próbára teszi őket. Főszerepben Nikolaj Coster-Waldau a Trónok harca sztárja.

 

Március 3.

Hétvégi kirándulás: Egy hétvégi horvátországi kiruccanás balul sül el, amikor egy nőt azzal vádolnak, hogy megölte legjobb barátnőjét, és ahogy a thrillerekben lenni szokott, sötét titkok kerülnek felszínre a múltból.

 

Március 4.

Azt hittem, ismerlek: Egy nő lassacskán rájön anyja sötét múltjára, miután a kisvárosukban történt támadást követően halálos titkok derülnek ki.

 

Március 11.

Az Adam-projekt: Miután az időutazó vadászpilóta, Adam Reed kényszerleszállást hajt végre 2022-ben, találkozik 12 éves önmagával, és szövetkeznek, hogy együtt megmenthessék a jövőt. A főszerepben Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Catherine Keener és Zoe Saldana.

 

Március 17.

Ruby segítségével: Egy állami rendőr (Grant Gustin – The Flash), akinek az az álma, hogy csatlakozhasson egy elit K-9 egységhez, társul az okos, de csintalan menhelyi kölyökkutyával, Rubyval. Igaz történet alapján.

 

Március 18.

A Fekete Rák hadművelet: A svéd akciófilm egy posztapokaliptikus világban játszódik. Egy hosszú, zord tél során hat katona életület kockáztatva titkos küldetésre indul egy fagyos szigetcsoporton keresztül, hogy elszállítsanak egy titokzatos csomagot, ami véget vethet a háborúnak. Fogalmuk sincs, milyen veszélyek leselkednek rájuk, és hogy kiben bízhatnak, ha bízhatnak egyáltalán. De a gyorskorcsolyázóból lett katona, Caroline Edh (Noomi Rapace) számára a küldetés valami egészen másról szól.

 

Március 24.

Mint hulló szirmok: A japán romantikus filmben egy feltörekvő fiatal fotós beleszeret egy tehetséges  fodrászba, közös jövőjüket azonban egy nem várt fordulat keresztezi.

 

Március 25.

A Bridgerton család 2. évad: A Netflix egyik legsikeresebb, viharos fogadtatásban részesült sorozatának új évadában Anthony Bridgerton és szerelmi vívódásai kerülnek a történet középpontjába.