Így fog kinézni Tom Hanks Geppettóként

Az újabb élőszereplős Disney-remake a szeptemberben érkező Pinokkió lesz, ami már évek óta készül – most végre kaptunk egy képet belőle az ősz hajú sztárról és a fafiúról.

Az 1940-es Pinokkió volt a Disney stúdió második egész estés rajzfilmje

az 1937-es Hófehérke és a hét törpe után – ennek készül már jó pár éve az élőszereplős, pontosabban az élő szereplőket animációs figurákkal vegyítő remake-je.

Ahogy azt már korábbi cikkünkben is megírtuk, Geppettót, a magányos asztalosmestert Tom Hanks formálja meg, a rendező pedig az a Robert Zemeckis, aki már a Forrest Gumpban, a Számkivetettben és a Polar Expresszben is dolgozott együtt a színésszel.


A most nyilvánosságra hozott első fotó tanúsága szerint Carlo Collodi meséjének legújabb feldolgozásában az alkotók Geppettót ősz hajjal és nagy bajusszal képzelték el, Pinokkió külseje pedig nagyjából megegyezik a 82 évvel ezelőtti rajzfilm fafiújáéval.

A Pinocchio egyébként nem a mozikba, hanem a Disney+-ra érkezik szeptemberben (amikor már nálunk is elérhető lesz a streaming szolgáltatás). És nem ez az egyetlen Pinokkió-adaptáció, amit az idén láthatunk: a rivális projekt Guillermo del Toro zenés stopmotion-animációs filmje, amit decemberben mutat be a Netflix.


(via Uproxx)