Így karmesterkedik Bradley Cooper – TEASER!

Leonard Bernsteint alakítja a Netflixre készített életrajzi filmben.

Bradley Cooper új filmje, Leonard Bernstein, a West Side Story zeneszerzőjének életét és karrierjének három évtizedét mutatja be, középpontban a Carey Mulligan által alakított Felicia Montealegre színésznővel kötött házasságával. Most megkaptuk az első teasert is a filmhez, amelyben váltakoznak a fekete-fehér és a színes felvételek.

Cooper a rendezés mellett a forgatókönyv szerzője, és a címszerepet is elvállalta. Az előzetesben is megcsodálhatjuk, milyen remek munkát végeztek a maszkmesterek a színész, illetve a feleségét alakító Mulligan megöregítésével.

Bár Bernstein 1951-ben, 33 évesen vette feleségül Feliciát, a zeneszerző egészen 1990-ig, 72 évesen szívrohamban bekövetkezett haláláig, férfiakkal is folytatott viszonyt. A trailer utal Bernstein queer identitására, amikor láthatjuk egy rövid pillanatra, ahogy Felicia egy folyosón intim helyzetben rajtakapja őt egy másik férfival.

A Maestro, amelyet producerként olyan nagy nevek jegyeznek, mint Scorsese és Spielberg, a Velencei Filmfesztiválon debütál szeptember másodikán, novemberben pár hétre mozikba kerül (Észak-Amerikában), majd december 20-án lesz látható a Netflixen.

Via: Independent