Ismerkedj úgy, ahogy a Büszkeség és balítéletben tették!

A Peacock streamingszolgáltató berendelt egy olyan társkereső realityt, amit Jane Austen Büszkeség és balítélet című romantikus regényének világa ihletett.

A Pride and Prejudice: An Experiment in Romance címre hallgató műsor azt követi majd, ahogy egy hősnő keresi a hercegét. A reménybeli kérők egy, a régens korabeli Anglia mintájára kialakított környezetben vetélkedhetnek a hősnő kegyeiért.

A helyszín értelemszerűen egy vidéki kastély lesz, ahol a hősnő és az udvarlók igazi időutazáson vehetnek részt: megtapasztalhatják a kocsin utazás, a tavon való csónakázás és az íjászat örömeit, miközben kézzel írt levelekkel kommunikálhatnak egymással. A kaland végére ketten remélhetőleg megtalálják az igaz szerelmet.

Keira Knightley és Matthew MacFadyen a Büszkeség és balítélet 2005-ös filmverziójában. Forrás: UIP-Duna Film


A randiműsort az Endemol Shine North America fejleszti és gyártja le, Anthony Dominici (The Real World, Topmodell leszek!, A nagy házalakítás) executive produceri felügyelete alatt. Az Endemol nevéhez egyébként olyan formátumok kiötlése fűződik, mint a Big Brother, A rettegés foka vagy a The Voice.

A Pride and Prejudice: An Experiment in Romance mellett a Peacock kínálatába hamarosan több más reality műsor is bekerül vagy már be is került. A Vanderpump Dogs a brit celeb, Lisa Vanderpump kutyamenhelyének mindennapjait mutatja be, a Top Chef Family Style című vetélkedőben egy ifjú séf fejlődik párba egy idősebb családtagjával, és készül egy olyan vetélkedő is, ami a Frogger című klasszikus videójátékon alapul.


(via Variety)