Kate Winslet a negyedik HBO sorozatát forgatja

A The Palace egy autoriter rezsimben játszódik.

Winslet lesz a főszereplője és executive producere az HBO készülő, The Palace című sorozatnak, amely egy autoriter rezsim palotájának falai között töltött egy év történetét meséli el. A szériát Stephen Frears (Pop, csajok satöbbi, Veszedelmes viszonyok, A királynő) rendezi, a showrunner Will Tracy, az Utódlás alkotója.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy ezzel a hihetetlenül tehetséges alkotócsoporttal dolgozhatunk együtt a The Palace-on" - mondta Francesca Orsi, az HBO eredeti produkciókért felelős ügyvezető alelnöke.

Azzal, hogy Kate Winslet és Stephen Frears, az iparág két vezető egyénisége (akik – figyelemre méltó módon – eddig még soha nem dolgoztak együtt) egyesítik erőiket, hogy Will Tracy merészen eredeti, látnoki és káprázatos forgatókönyveit az HBO-nál életre keltsék, egy álom válik valóra számunkra.
Forrás: HBO

 

Winsletnek ez lesz a negyedik HBO-sorozata: a tavalyi Easttowni rejtélyek hatalmas sikert aratott, a színésznő el is nyerte szerepével a tévés Oscart, az Emmy-díjat. Korábban játszott a streaming szolgáltató Mildred Pierce című sorozatában, nemrégiben pedig bejelentették, hogy már készül a Hernan Diaz azonos című regénye alapján a The Trust.

(Forrás: Variety)