Két atombombát is ledob a Netflix, már trailer is van hozzájuk

Az időutazó Ryan Reynolds a tinédzserkori önmagával menti meg a világot a The Adam Projectben, Leighton Meester szövevényes gyilkossági ügybe keveredik a The Weekend Away-ben.

Március 11-én debütál a Netflixen Ryan Reynolds újabb látványos akciókkal és kacagtató poénokkal teli filmje, a The Adam Project. Az izgalmasnak ígérkező időutazós sci-fiben a Deadpool 1-2 sztárja egy olyan Adam nevű tesztpilótát alakít, aki a futurisztikus jövőből keveredik vissza 2022-be, furcsa lényekkel a nyomában. De gyorsan feltalálja magát, mivel összetalálkozik a 12 éves önmagával, és megkéri, hogy segítsen neki a világ megmentése érdekében. Íme a vadonatúj előzetes:

A Shawn Levy (Free Guy, Ez így nem oké, Stranger Things, Éjszaka a múzeumban-trilógia) rendezésében készült film igazi sztárparádét vonultat fel: Ryan Reynolds mellett szerepel benne Zoe Saldana, aki a felnőtt főhős eltűnt szerelmét, Laurát alakítja, Mark Ruffalo és Jennifer Garner pedig a fiatal Adam szüleiként tűnnek majd fel a történetben.

A Netflix másik nagy durranása, a The Weekend Away már egy kevésbé vidám alkotás. Az alapszituációja egy hétvégi horvátországi csajos álomutazás, ahol azonban a két útnak induló barátnő, Beth (Leighton Meester) és Kate (Christina Wolfe) összebalhézik egy buliban. Kate-et azonban másnap holtan találják...

Beth nem igazán emlékszik semmire, annyi rémlik csak neki, hogy Kate halála előtt egy night klubban találkoztak két titokzatos férfival, akikkel együtt iszogattak. A további homályos részletek azonban egyre inkább arra utalnak, hogy a két barátnő az éjszakát is a gyaníthatóan alvilági figurákkal töltötte, Beth pedig egyre nyugtalanabb, mert más magyarázat híján Kate meggyilkolásának első számú gyanúsítottjává válik a horvát hatóságok szemében. Az izgalmas thriller március 3-tól lesz elérhető a Netflixen.

(via The Hollywood Reporter & Digital Spy)