Nagyon vagány David Fincher bérgyilkosos filmjének előzetese

Menő, ahogy menekül Michael Fassbender.

Ma délelőtt írtunk az idei velencei filmfesztivál legjobban várt filmjeiről, köztük Fincher neo-noir thrilleréről, és délutánra be is futott az első teaser.

Ez a 10 legjobban várt velencei film

David Fincher, Michael Mann, Sofia Coppola és Yorgos Lanthimos is itt mutatja be új produkcióját.

Még több Velence

A Paramount Pictures még 2007-ben szerezte meg a "The Killer" című francia képregénysorozat jogait, és már ekkor eldőlt, hogy Fincher rendezi.

A forgatókönyvet a Harcosok klubját is jegyző Andrew Kevin Walker írta, a főszerepet pedig az a Michael Fassbender alakítja, aki több évre eltűnt a mozikból, miután 2017-ben autóversenyzéssel kezdett foglalkozni. Legutóbb az X-Men: Sötét Főnix-ben (2019) tűnt fel, és bemutatás előtt áll A győztes gól című Taika Waititi-vígjátéka. A másik főbb szerepet Charles Parnell alakítja, őt a Top Gun: Maverickben és Bill Hader sorozatában, a Barryben láthattunk. További szereplők: Arliss Howard, Sophie Charlotte és Tilda Swinton.

A sztori szerint a címszereplő bérgyilkos egy végzetes baleset után összetűzésbe kerül a főnökeivel, ezért menekülnie kell, a nemzetközi hajtóvadászat közben pedig megkérdőjelezi a saját épelméjűségét is.

A The Killer, azaz "A gyilkos" október 28-án kerül mozikba Észak-Amerikában, majd november 10-től a Netflixen is látható lesz. Finchernek ez már a sokadik netflixes közreműködése, ő volt a Kártyavár és a Mindhunter executive producere, és ő rendezte a Mank című játékfilmet is.

Via: Variety