Régi, kedves Star Wars-karakterek tértek vissza az Ahsoka-sorozatban

Az egyikük nagyon fontos szereplő volt már a korábbi Csillagok háborúja-filmekben is. Vigyázat, spoilerveszély!

A múlt heti kiváló dupla részes nyitány után (a PORT.hu kritikáját lásd itt) felkerült a Disney+ streaming platformra az Ahsoka tévésorozat 3. epizódja is, amelyben egy mozifilmekbe illő, látványos űrcsata mellé kaptunk néhány ismerős régi Star Wars-karaktert is. No de kiket is?

Olvasd el a sorozatról írt kritikánkat!

Hoppá! Ahsoka viszi át fogában tartva a Star Wars franchise-t a túlsó partra!

A Disney+ tévésorozatától végre megkaptuk mindazt, ami a Csillagok háborúja 7-8-9-ből fájóan hiányzott.

Tovább

 

VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!!!

Az élőszereplős Star Wars-sorozat harmadik epizódjában a külön utas egykori Jedi, Ahsoka Tano (Rosario Dawson) és régi-új padawanja, Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) tovább folytatják az eltűnt Thrawn admirális keresését. A játékidő nagy részében Ahsoka próbálja Sabine-t az Erő fortélyaira tanítgatni (az egyik jelenetben hasonló „vaksi sisakos” módszerrel, ahogy az idős Obi-Wan trenírozta Luke-ot), máskor pedig Hera Syndulla tábornok (Mary Elizabeth Winstead) igyekszik meggyőzni az Új Köztársaság felső vezetőit, hogy segítsenek neki erőforrásokat átcsoportosítani Thrawn felkutatására.

A felső vezetők között természetesen ott van a Lázadás lelke, Mon Mothma is, aki immáron az Új Köztársaság kancellárja, és most is ugyanúgy Genevieve O'Reilly alakítja őt, ahogy A Sith-ek bosszújában, a Zsivány Egyesben és az Andor tévésorozatban (az 1983-as A Jedi visszatér idején még Caroline Blakiston játszotta a figurát). Mothma és Hera már-már vállt vállnak vetve harcolták végig a teljes galaktikus polgárháborút, így az új időszámítás idején is bajtársak maradtak – a szenátorok többségi álláspontjával szemben azonban tehetetlenek, hiszen most már demokrácia van, így Hera és a maroknyi kis csapata (szokás szerint) egyedül kénytelen szembenézni a galaxisra leső új fenyegetéssel...

Forrás: Fórum Hungary


Öröm az ürömben, hogy Herának legalább egy szövetségese van: kisfia, Jacen, akit már láthattunk korábban a Lázadók című animációs sorozatban is, de hús-vér szereplőként ebben az epizódban debütált (ezúttal a Mr. Robot fiatal sztárja, Evan Whitten alakítja). Jacen apja ugye nem más, mint a Lázadók sorozat főhőse, a külön utas Jedi, Kanan Jarrus. Természetesen a kisfiú is az apja nyomdokaiba akar lépni, és alig várja, hogy Kananhoz hasonlóan Jedivé váljon.

(via EW.com)