Rekordot döntött a Tyler Rake: A kimenekítés 2.

A Chris Hemsworth neve által fémjelzett filmnek sikerült az, ami más franchise-nak még nem.

Júniusban mutatta be a Netflix Chris Hemsworth akciófilmjének második részét, a Tyler Rake: A kimenekítés 2.-t, amelynek mára sikerült bekerülnie minden idők legnépszerűbb filmjei közé a Netflix-en. De önmagában nem ez a nagy szám.

A film most a 10. helyen áll a streamingszolgáltató listáján 129,3 millió megtekintéssel, míg A kimenekítés első része 135,7 millió megtekintéssel a kilencedik helyen áll, így ez az első olyan filmfranchise, amelynek egyszerre két része is bekerült a globális top 10-be. Ez az adat a második rész első 13 hetét veszi alapul, így a nézettségi adatai valószínűleg tovább fognak emelkedni.

Szétröhögöd magad a Tyler Rake: A kimenekítés 2. bakija láttán

Szemfüles nézők szúrták ki a netflixes akciófilm-folytatás egy egészen röhejes hibáját.

Baki!

 

A top 10-ben szerepel még a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma, A szürke ember és a Ne nézz fel!, míg a Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds főszereplésével készült Különösen veszélyes bűnözők közel 240 millió megtekintéssel vezeti a listát.

A sztori szerint a Hemsworth által alakított Tyler Rake, egy látszólag megölhetetlen zsoldos, aki ezúttal azt a feladatot kapja, hogy mentse meg exfelesége nővérét és annak gyerekeit, akiket a gengszter férj börtönbe zárt.

A Kimenekítés 2. a tökéletes akciófilm (lehetne)

Az első részben Chris Hemsworth a bangladesi alvilág mocskával küzdött meg, most a kőkemény grúz maffiát haragítja magára, akik túl profik ahhoz, hogy az ebből adódó zúzás kellően eredeti legyen - de így is élveztük nagyon.

Kritika

 

A Port szerzője szerint a film „laposabb és vegytisztább lett, mint az első rész, de tegyük hozzá, az nagyon magasra helyezte a lécét.

Mert le lehet sajnálni az akciófilmeket és azt, hogyan és kiket csap le a kigyúrt Chris Hemsworth, de ha jól csinálják, akkor azt nagyon is lehet szeretni!”

via: Gamesradar