Ryan Reynolds nem ért semmihez, de azért megpróbálja

Ráadásul elárulta, miről szólt volna a Deadpool harmadik része, mielőtt besorolták a Disney Marvel-filmjei közé.

Ryan Reynolds teljesen hülye, de épp ezért szeretjük. Legutóbb egy 12 részes sorozatot forgatott Ryan Reynolds Doesn’t Know (Ryan Reynolds nem tudja) címmel, amiben olyan területeken próbálja ki magát, amelyekről lövése sincs: többek között baltát dobál, virágkölteményeket készít, jégszobrot farag láncfűrésszel. Mindezekre profik tanítgatják – de hát Ryan Reynolds nem ért ezekhez a dolgokhoz.

Ismerve a színész idióta humorát, bizonyosan nagyon szórakoztató lesz a sorozat, amit január 30-tól a Snapchaten láthatunk, minden nap új epizóddal. Mióta boldog-boldogtalan beszállt a streamingbizniszbe és a sorozatgyártásba, már meg sem lepődünk, hogy a tartalommegosztó applikáció is megpróbálkozik vele – bár azért reméljük, hogy Ryan Reynolds nem törlődik 24 óra után. 

A sorozatot egyébként itt lehet majd nézni.

A színész egyébként elárulta, hogy mielőtt a Fox felvásárlásával Deadpool átkerült volna a Disney-hez (azaz a harmadik rész már az MCU berkein belül készül), már formálódott a folytatás: a tróger zsoldos mellé Logan is csatlakozott volna, és történetüket Akira Kuroszawa A vihar kapujában című klasszikusát idézve mesélték volna el, azaz két különböző szemszögből, tök máshogy.

(Forrás: Pocket-lint)