Schwarzenegger a Netflixen veszíti el tévészüzességét

A Netflixre érkezik a kémsorozata, amelynek a sztorija gyanúsan hasonlít a True Lies – Két tűz közöttére.

Nehéz elhinni, hogy egy akkora gigasztár, mint Arnold Schwarzenegger eddig csak akkor szerepelt a tévében, amikor leadták valamelyik (tv)filmjét, vagy amikor kaliforniai kormányzóként sajtótájékoztatót tartott, pedig igaz. Sorozatban még soha nem alakított főszerepet, csak egy-egy cameofellépést vállalt, illetve a San Francisco utcáin című sorozat egyik epizódjában tűnt fel, de ez most változni fog, hála egy netflixes ajánlatnak.

Az egyelőre cím nélküli produkció sztorija szerint a Schwarzenegger által alakított férfi és a lánya rájönnek, hogy a másikuk (is) titkokban a CIA ügynöke, és az egész kapcsolatuk hazugságra épül, mert semmit nem tudnak egymásról. Kénytelenek ezután partnerként dolgozni együtt egy olyan ügyön, amely miatt be kell utazniuk az egész világot.

A történet nyilván nem véletlenül hasonlít James Cameron és Schwarzenegger közös 94-es filmjére, a True Lies – Két tűz közöttre, amelyben a színész ugyancsak egy identitását a családja elől (is) titkoló ügynököt alakított. A sorozat 8 egyórás epizódból fog állni, a showrunnere pedig az a Nick Santora, aki eddig olyan szériákat jegyez, mint a Jack Reacher vagy A szökevény. Schwarzenegger lányát Monica Barbaro alakítja, akivel a Top Gun: Maverickben találkozhatunk majd legközelebb.

via: Deadline