Schwarzenegger után Stallone is saját dokut kap a Netflixen - ELŐZETES!

Novemberben érkezik a Sly, amelyben a 77 éves akciósztár kendőzetlen őszinteséggel mesél majd a karrierjéről és a magánéletéről.

Szinte még fel sem ocsúdtunk az Arnold okozta sokkból, amelyből kiderült egyebek között az is, mennyire sanyarú gyerekkora volt a jó öreg Schwarzeneggernek (kritika itt), máris itt a Netflix újabb nagy dobása, amelyben ismét egy olyan muszklimiska akciósztár élete kerül reflektorfénybe, aki a '80-as és a '90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt, és még a mai napig is milliós rajongótáborral rendelkezik.

Novemberben kerül majd fel a streaming óriás kínálatába a Sly, amelyben Sylvester Stallone kendőzetlen őszinteséggel mesél majd a karrierjéről és a magánéletéről.

Már egy friss előzetes is van hozzá, amelyben a 76 éves sztár azon filozofál, hogy vajon mi a jobb? Abban a hitben élni, hogy akár nagyszerű is lehettél volna, vagy beleadni apait-anyait azért, hogy nagyszerű legyél, de aztán mindent elronts, és egy nagy koppanással kudarcot vallj?

 

 

Sylvester Stallone közel 50 éve szórakoztat már milliókat olyan kasszasikerekkel és ikonikus karakterekkel , mint Rocky és Rambo. Ez az új Nerflix-dokumentumfilm közeli betekintést nyújt a Golden Globe-díjas színész-író-rendező-producer életébe, párhuzamba állítva a mesébe illő szegénylegény-történetét (amelyről itt írtunk bővebben) az általa megformált kultikus mozihősökkel.

10 hihetetlen sztori a Stallone–Schwarzenegger-párosról

Arnold és Sly is a Herkules-filmek miatt kezdett el gyúrni és színészkedni. Kezdetben senki sem hitt bennük, de szívós munkával végül dollármilliókat kereső akciófilmes ikon lett belőlük, akik ráadásul Magyarországról is szép emlékeket őriznek.

Tovább

 

(via Digital Spy)