Sosem ismernéd fel Daniel Radcliffe-et ezen a képen

A „Weird Al” Yankovic-életrajzi film forgatásán készült, szóval a göndör, fekete parókás-bajszos színész sokkal inkább emlékeztet a paródiáiról ismert zenészre.

Ahogy arról januárban mi is beszámoltunk, Weird: The Al Yankovic Story címmel készül életrajzi film a leginkább dalparódiáiról ismert, ötszörös Grammy-díjas „Weird Al” Yankovicról, a Harry Potter-mozikkal berobbant, azóta azonban furábbnál furább szerepválasztásairól híres Daniel Radcliffe-fel a főszerepben.

A Roku Channel nevű ingyenes (de hazánkban sajnos nem elérhető) streaming szolgáltatónál debütáló produkciót a hónap elején kezdték el forgatni Los Angelesben, most pedig kiszivárgott pár fotó a munkálatokról, így a magunk szemével is láthatjuk, mekkora átváltozóművész Radcliffe, illetve milyen ügyesek voltak a sminkesek.


Az eddig főként tévés projekteket jegyző Eric Appel által rendezett, Appel és maga Yankovic által írt film az alkotói ígéret szerint semmit sem tart vissza a zenész karrierjéből és életéből: egyaránt benne lesz üstökösszerű berobbanása az Eat It és Like a Surgeon című paródiákkal, hírességekhez fűződő szerelmi viszonyai és híresen züllött életstílusa is.

Ahogy arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk, az életrajzi filmet Will Ferrell és Adam McKay cége, a szintén különféle paródiáiról ismert Funny Or Die gyártja, szóval biztos nagyon vicces lesz. „...teljesen felvillanyoz, hogy Daniel Radcliffe fog engem alakítani a filmben. Semmi kétségem sincs afelől, hogy

ez az a szerep, amiért a jövő generációi emlékezni fognak rá”

– nyilatkozta meglehetősen stílszerűen a projekt bejelentésekor a 62 éves „Weird Al” Yankovic.


(via People)