Újra összeállnak a Harry Potter sztárjai: jön egy különkiadás!

A Jóbarátok: Újra együtt mintájára Daniel Radcliffe-fel, Emma Watsonnal és Rupert Grinttel is tervez egy rendhagyó folytatást az HBO Max.

A varázslóinasokat megformáló trióhoz Chris Columbus, az első két Potter-mozi rendezője és a nyolc részben szereplő és résztvevő egyéb stábtagok és színészek is csatlakoznak.

A Harry Potter-filmek sztárjai most először állnak újra össze egy folytatás kedvéért.

A Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (A Harry Potter huszadik évfordulója: Visszatérés a Roxfortba) címmel készülő különkiadással az első rész, a 2001-ben bemutatott Harry Potter és a bölcsek köve premier-évfordulóját ünneplik, és 2022. január 1-jén tűzik műsorra a streaming szolgáltatónál. A Visszatérés Roxfortba hasonló módon trombitálja össze a sztárokat, mint azt az idén májusban bemutatott Jóbarátok: Újra együtt című különkiadás tette, azaz a résztvevők visszatérnek az eredeti forgatási helyszínre, hogy egyszerre vicces és megható nosztalgiázást prezentáljanak a rajongóknak.

A három főszereplő a Harry Potter és a bölcsek kövében. Forrás: InterCom


A készülő különkiadásból származó első képsorokat a TBS-en és a(z amerikai) Cartoon Networkön november 28-án adásba kerülő Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses (Harry Potter: Házak csatája a Roxfortban) című vetélkedőbe vágják majd be, amelynek a házigazdája Helen Mirren lesz, és olyan híres rajongók mérik össze a tudásukat, mint Jay Leno vagy Pete Davidson, olyan egykori szereplők asszisztálásával, mint Tom Felton, Simon Fisher-Becker, Shirley Henderson vagy Luke Youngblood.

Ami pedig a Visszatérés Roxfortba című folytatást illeti, abban a már említett három főszereplő mellett várhatóan visszatér Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Ian Hart is. Az HBO Max kínálatába egyébként január 1-jén a Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses is bekerül. A magyar premierekről egyelőre nem áll rendelkezésre információ.


(via Variety)

 

A PORT.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.