Végre! Befutott A korona 5. évadának új előzetese

A '90-es években játszódó részekben Olivia Colman helyett már a Potter-filmek Umbridge professzora, Imelda Staunton alakítja II. Erzsébet királynőt.

November 9-én kerül fel a Netflix kínálatába A Korona 5. évada. A hallatlanul nagy népszerűségnek örvendő, részben valós eseményeken alapuló, részben fiktív sorozat II. Erzsébet királynő életét, valamint az uralkodását meghatározó politikai és magánéleti eseményeket mutatja be. Az új évadban (amelyben számos színészcsere történt a korábbiakhoz képest) a királyi családnak az eddigi talán legnagyobb kihívásával kell szembenéznie: be kell bizonyítaniuk, hogy továbbra is van létjogosultságuk a '90-es évekbeli Nagy-Britanniában, miközben Diana és Károly folyamatos médiaháborút vív egymással, és szemmel látható repedések jelennek meg a királyi intézményen...

Az új évadban már Elizabeth Debicki alakítja Diana hercegnét és Dominic West Károly herceget, Olivia Colmant pedig a Harry Potter-filmek Dolores Umbridge professzora, Imelda Staunton váltja II. Erzsébet királynő szerepében.

Az most már egészen biztos, hogy Diana hercegné titkos viszonyai is bekerülnek az új évadba. Salim Daw alakítja ugyanis Mohamed Al-Fajedet, a milliárdos áruház-tulajdonost, Khalid Abdalla pedig Al-Fajed fiát, Dodit, aki tragikus módon ugyanabban a párizsi autóbalesetben halt meg, amelyben Diana hercegné is, hiszen ekkor már romantikus kapcsolat fűzte őket egymáshoz. Humayun Saeed Dr. Hasnat Khant alakítja, azt a brit-pakisztáni szívsebészt, akivel Diana két éven át tartó viszonyt folytatott (Károly herceg és Diana 1992-ben költöztek szét, de csak 1996-ban váltak el hivatalosan).

Lesz majd egyébként egy 6. évad is, amelyről egyelőre csak annyit tudni, hogy gőzerővel készül, de Diana halálos autóbalesetét nem tervezi konkrétan megmutatni a Netflix.

(via Variety)