Vilmos herceg teljesen kiakadt attól, hogy egy kísértet-Dianát lát viszont A korona új évadjában

A királyi család nem igazán kedveli a sorozatot.

A Netflix sorozata, A korona sosem volt a birt királyi család kedvence. Az utálat végül az 5. évaddal hágott a tetőfokára, melyben Károly herceget kifejezetten előnytelenül, egy hataloméhes fickóként ábrázolták. Senki sem gondolta, hogy a hamarosan érkező 6. évadban mindezt jóvá fogják tenni, és tényleg nem ezt tűzte zászlajára az utolsó szezon.

A 6. évad tovább borzolja az uralkodói kedélyeket, és bár Vilmos herceg és Kate kapcsolata is szerepet kap benne, nem ez bosszantja legjobban Vilmost. A walesi herceg azért van kiakadva, mert a Netflix

nem csak Diana hercegnő és Dodi Fayed halálát fogja bemutatni – de azt ígérik, hogy „hatalmas érzékenységgel” fogják kezelni –, hanem a hírek szerint Diana kísérteties jelenése is szerepelni fog a sorozatban.

A streamingóriás ugyan ezt még nem erősített meg, de a The Daily Beast állítólag beszélt egy forrással, aki szerint Vilmos herceg teljesen ki van akadva. A forrás szerint:

„Hihetetlenül bántó, hogy a Netflix újra és újra ilyen ízléstelen módon kihasználja az édesanyját. Nem fogja megnézni, és végtelenül undorodik tőle.”
Forrás: Netflix

 

Arra a kérdésre, hogy Vilmos továbbra is haragszik-e a bátyjára, amiért a Netflixszel dolgozik, a forrás azt mondta:

„Vilmos sok minden miatt dühös Harryre. A döntése, hogy a Netflixszel dolgozik együtt, akik könyörtelenül kizsákmányolták a családot, biztosan ezek közé tartozik”.

még több infó a 6. évadról

Minden, amit A korona utolsó évadáról tudni lehet

Trailer még nincs, de a sztori részleteit és az új szereplőket már ismerjük.

Tovább

 

Dianát a 6. évadban is Elizabeth Debicki fogja alakítani, aki a 4. évadban Emma Corrintól vette át a szerepet.

A korona 6. évadjának első fele november 16-án, a második fele december 16-án érkezik a Netflixre.


(via Uproxx)