Wesley Snipes és Kevin Hart ronda ügybe keveredik a Netflix új sorozatában

A két népszerű afroamerikai színész testvérpárt játszik a Valós történetben. Nézd meg az előzetest!

Az eddig kizárólag komikusként és standuposként ismert Hart a jelek szerint egyre mélyebbre hatol a drámába, hiszen szintén a Netflixnek készített legutóbbi munkája, az idén júniusban bemutatott Apaság annak volt az érzelmes története, ahogy egy gyászoló férfi megpróbál egyedül megbirkózni kislánya felnevelésével.

Forrás: Netflix


És máris itt az újabb dráma, ezúttal egy 7 részes sorozat formájában, amelyben a színész kvázi önmagát alakítja (vagy legalábbis egy nagyon sikeres humoristát). A Valós történet (True Story) most nyilvánosságra hozott előzetese szerint

Kid életében újra felbukkan a bátyja (őt hozza Snipes), és ettől összeomolhat minden, amit a férfi addig felépített.


Azt (szerencsére) nem tudjuk meg pontosan, milyen ronda ügybe keverednek a tesók, de annyi biztos, hogy valamilyen erőszakos eseményről van szó, és nagyon úgy tűnik, hogy további erőszakot szül. A Valós történet executive producere az az Eric Newman, akit a Narcos és a Narcos: Mexikó showrunnereként ismerhetünk – és ez meg is látszik a traileren (és vélhetően majd a kész alkotáson is). De az előzetest nézve kicsit olyan érzésünk is támadt, mintha ez lenne Hart karrierjének Csiszolatlan gyémántja. November 24-én kiderül!


(via IndieWire)