Az RTL-en is látható lesz az Éden Hotel új évada

Nem csak az RTL+-on.

Az RTL+ és az RTL koprodukciójában készült Éden Hotel azonos napon, november 20-án debütál az RTL+ streamingszolgáltatás előfizetős csomagjában és az RTL csatornán.

A streaming platform előfizetői reklámok nélkül követhetik a stratégiai realityt, méghozzá előbb, mint a tv-ben. Az Éden Hotel első epizódja a streaming platform előfizetői számára már a premier napjának reggelén, 8.30-tól elérhető lesz, majd az aznap este 22:25-kor az RTL-en kezdődő televíziós premierrel egy időben újabb három epizód válik elérhetővé az RTL+ előfizetős csomagjában. Az epizódok ezt követően mindkét felületen, így az RTL+-on, valamint az RTL csatornán is hétfőtől csütörtökig 22:25-kor debütálnak, ezáltal a streamingszolgáltatás végig megtartja több epizódos előnyét az RTL-lel szemben. A streamingplatform előfizetői az első este akár már négy epizódot is megtekinthetnek, méghozzá reklámok nélkül, kendőzetlenül, 18-as karikával. A televíziónézők ugyanakkor 16-os korhatárral követhetik a realityt.

 

Az Éden Hotel házigazdája Miller Dávid. A győztes pár nyereménye akár 20 millió forint is lehet. 

Éden Hotel - november 20-tól minden héten hétfőtől csütörtökig  az RTL+-on és az RTL-en.

A premier epizód november 20-án 8.30-tól válik elérhetővé az RTL+-on, az esti 22:25-kor kezdődő RTL tv-premierrel egy időben pedig további három epizóddal bővül majd a streaming platform előfizetős kínálata.

(RTL Sajtóklub)