Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Hétfő van, és még a tévés kínálat sem az igazi, de azért megpróbálunk összegyűjteni pár jó filmet a tévéműsorból.

Minden végzet nehéz - Viasat3, április 25. hétfő, 21h

Harry (Jack Nicholson) javíthatatlan playboy, korát meghazudtoló libidóval. Legfőbb vezérelve: soha ne kezdj harmincnál idősebb nővel! Éppen legújabb barátnőjével, Marinnal (Amanda Peet) töltik első közös hétvégéjüket, amikor Harry szívinfarktust kap. Orvosa, Julian Mercer (Keanu Reeves) nem engedi vissza a városba, hanem Marin anyjának, Ericának (Diane Keaton) a gondjaira bízza. Erica elvált, sikeres New York-i drámaíró, akit Harry rendkívül vonzónak talál.

 

Meggyanúsítva - Filmcafe, április 25. hétfő, 21h

Puerto Ricóban éppen Szent Sebestyén ünnepe zajlik, amikor egy kislány megerőszakolt holttestére bukkannak, immár a másodikra az elmúlt tizenhat napban. A lány holttestét a közösség egyik fontos és megbecsült tagja, Harry Hearst (Gene Hackman) ügyvéd találja meg. Ezt követően a rendőrkapitány rövid beszélgetésre invitálja a férfit, aki következetlen válaszai miatt az első számú gyanúsítottá lép elő. A média rögtön kitálalja az eseményt, és vájkálni kezd az ügyvéd múltjában. Fiatal és gyönyörű felesége, Chantal vallomása is csak tovább bonyolítja a helyzetet.

 

Houdini, a halál mágusa - Filmbox Premium, április 25. hétfő, 21h

Harry Houdini, a legendás illúzionista turnéja részeként érkezik Nagy- Brtianniába 1926-ban, ahol találkozik egy bájos szemfényvesztő nővel, aki a hatalmas mágust is képes megtéveszteni.

 

Ítéletnap - Moziverzum, április 25. hétfő, 21h

Jericho Cane (Arnold Schwarzenegger), a kiégett exzsaru akarata ellenére egy lélegzetelállító macska-egér harc egyik főszereplőjévé válik, ahol a tét az emberiség sorsa. A játszma látszólag egyetlen nőért folyik, aki egy titkozatos ismeretlen (Gabriel Byrne) vágyának tárgya. A férfi nem más, mint maga a sátán, hatalma emberi ésszel felfoghatatlan, célja pedig ugyanolyan egyszerű, mint amennyire végzetes. Hamarosan kiderül alattomos célja: a fiatal és ártatlan Christine-t (Robin Tunney) szemelte ki, hogy az antikrisztust világrahozza, s a gyermek születésével kezdetét vegye az apokalipszis.

 

300 - Film+, április 25. hétfő, 21h

Leonidasz (Gerard Butler) spártai király a szenátus vezetője, Theron (Dominic West) és a jósok tiltakozása ellenére összeszedi 300 legjobb harcosát, hogy megvédje népét Xerxész (Rodrigo Santoro) hadseregével szemben. A több ezer harcos ellen semmi esélyük, ám Leonidasz egy szűk kanyonba csalja ellenfeleit, ahol a perzsák nem tudnak élni létszámbeli fölényükkel. Mindannyian tudják, hogy ez a csata öngyilkos vállalkozás, amellyel időt próbálnak nyerni Gorgo királynőnek (Lena Heady), aki a szenátustól és a görögöktől kér segítséget.

 

Ne játssz a tűzzel - SuperTV2, április 25. hétfő, 22h

Tűzhöz riasztják Jake Carson elit tűzoltóegységét. A csapat három gyermeket ment ki egy lángoló házból. Kiváló felkészülésüknek köszönhetően a tüzet gyorsan eloltják, arra azonban senki sem készítette fel őket, mekkora kihívást jelent három gézengúzra felügyelni, gondoskodni róluk. A gyerekek szüleit ugyanis nem sikerül megtalálni. Az erdőtüzek oltására specializálódott, marcona tűzoltóosztag tagjai bizony emberükre akadnak a három izgága, csintalan csemetében.