Itt a Hugh Hefnerről szóló sorozat trailere

Az Amazon bemutatta az Amerikai Playboy című dokusorozat trailerét, amely a kultstátuszt elérő Playboy magazinról és a hozzá tartozó „Hefner-életérzésről” szól.

A 13 részes sorozat készítői példátlan hozzáférést kaptak Hefner privát archívumához, amely 17.000 órányi felvételt és több mint 2600 albumot tartalmaz.

 

A sorozat Hugh Hefner életének és az általa létrehozott brandnek történetileg hű krónikája lesz, melyből megtudhatjuk, hogy az erotikus életmódmagazinként indított Playboy hogyan jutott el világhírnévig Hugh Hefner élettörténetén keresztül. A magazin első számát 1953-ban jelentették meg Marilyn Monroe-val a címlapján. A következő hat évtized Hefner élete és karrierje szempontjából számos küzdelmet és sikert tartogatott: a sorozat bemutatja Hefner társadalmi igazságosságért és a civil jogok védelméért tett erőfeszítéseit, valamint az FBI-jal és néhai igazgatójával, J. Edgar Hooverrel folytatott küzdelmét. (És persze azt a sok nőt, akik megfordultak a Playboy-villában.

A sorozatban láthatóak lesznek eddig soha be nem mutatott archív filmfelvételek és fotók, melyeket interjúk és újraforgatott jelenetek szakítanak meg.