Már ezen a héten megkezdődik az őszi szezon a TV2-nél és az RTL Klubnál, itt vannak a műsorok

Már ezen a héten belecsapnak az őszi lecsóba a legnagyobb kereskedelmi csatornák, összegyűjtöttük, milyen műsorokkal találkozhatnak a nézők.

RTL Klub

 

Hétfőn, augusztus 29-én kezdődött az RTL Klubon a Házasodna a gazda legújabb, 5. évada: Vera gazdasszony és Alfonz gazda megismerhette azokat, akik szeretnék a szívüket meghódítani.


Hétvégén aztán turbó fokozatra kapcsol az RTL Klub és a TV2 is: szombaton indul útjára az X-Faktor 2022-es évada Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett egy új női mentorral, Herceg Erikával, a műsor 20 órakor kezdődik majd.

Miller Dávid az X-Faktor 2022 műsorvezetője a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket. A válogatók után pedig érkezik majd a Tábor és a Mentorház, így szombaton este az X-Faktoré lesz a főszerep RTL Klubon.

Az X-Faktor adásait majd az X-Stage kíséri, Odettel és Lalival, akik a forgatásokon a színfalak mögött faggatják a versenyzőket és a mentorokat, emellett pedig számos extra tartalommal jelentkeznek az RTL Most-on, az X-Faktor adások után.

Szeptember 4-én, vasárnap 19 órától indul az RTL Klub vadonatúj showműsora, a világszerte nagy sikerrel bemutatott Game of Talents – Tehetség első látásra, ahol komoly pénznyeremény, 10 millió forint a tét. A produkcióban Istenes Bence műsorvezetésével adásonként két pár játszik egymás ellen. A duó egyik tagja egy híresség, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó).

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

 

A játékosok és a nézők kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet a civil ruhás személy tehetsége. Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e. A jó megfejtésekkel a játékosok minden körben pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, de ha tévednek, ellenfelük kapja meg az összeget.

 

TV2

A TV2-25! című műsorsorozat első adását szeptember 3-án, szombaton tűzi műsorára a TV2. Olyan legendák is visszatérnek egyetlen adás erejéig, akik évek, sőt évtizedek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén. A stúdióműsor házigazdája Tilla lesz, aki hétről hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik majd vissza az emblematikus pillanatokra. A szeptember 3-i adás a mára televíziótörténeti 1997-es indulással kezdődik, hogy aztán kalandozzon többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, vagy éppen a Gyerekszáj kulisszái közt. Tilla műsorvezetőtársa ezen az estén Jakupcsek Gabriella lesz.

Szeptember 4-én, vasárnap 19 órától újra képernyőn a TV2 nagyszabású show-ja, a Sztárban sztár leszek! A harmadik évadban ezúttal is tehetséges civil jelentkezők mutatkoznak be a mesterek előtt. Nem volt könnyű dolga a négytagú zsűrinek: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában is sok-sok tehetséges előadó sorsáról dönt. Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező feladta a mestereknek a leckét, akik ismét nem rejtik véka alá véleményüket.

A TV2 vadonatúj párkereső realityje, a  Money or Love – Fogadj a szerelemre! első epizódja szeptember 4-én, a Sztárban Sztár leszek! után debütál a TV2 műsorán, a további részek pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n láthatók. A műsorvezető Demcsák Zsuzsa, aki összefogja és néha megkavarja a szálakat, ám a nézőkre is fontos szerep hárul majd a műsor során.

Jövő héten a TV2-n a Séfek séfe új évada jelentkezik majd. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-tehetségkutatóban ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek meggyőzni a műsor 3 profi séfjét, Vomberg Frigyest, Krausz Gábort és Wolf Andrást. A mindenre elszánt versenyzők most is jócskán okoznak meglepetést, akik között ismert emberek gyerekei is szerencsét próbálnak. A műsorvezető ismét Ördög Nóra lesz.