RTL-ről hozott celebekkel erősít a TV2 vasárnap

A csatorna ismét mindent bevet a Sztárban sztár leszekben, hogy legyőzze az RTL műsorát, a vasárnaponként taroló Sztárboxot.

A TV2 énekes tehetségkutatója, a Sztárban sztár leszek!  megpróbál minden nézőt átcsábítani az RTL-es Sztárboxról. A Meglepetések Éjszakájaként beharangozott műsorhoz 8 sztárvendég csatlakozik, ebből lepleztek le most hármat.

Vastag Csaba, Gáspár Laci és Marics Peti is duettet fog énekelni a Sztárban sztár leszek! versenyben maradt versenyzőivel.

Előbbi két celeb azért is érdekes, mert mondhatni, ők "tősgyökeres" RTL-esek voltak eddig, Vastag Csabát pár hete még az RTL műsorában, a Nyerő Párosban láthattuk, nem beszélve arról, hogy az X-Faktor nyerteseként ismerhettük meg.

 

Gáspár Laci szintén az RTL-hez kötődött eddig, több más műsor mellett az X-Faktorban volt jelentős szerepe, ő volt az egyik zsűritag, de természetesen más RTL-es műsorban is szerepelt már. 

Az este azért is lesz érdekes, mert még a versenyzők sem tudják, kivel fognak duettezni: a legjobb 8 énekeshez produkciójuk közben érkezik a színpadra 1-1 elismert sztárelőadó, aki onnantól beszáll a dalba, és közösen énekelnek tovább. Egészen addig a pontig senki sem tudja, hogy kivel duettezik, így nem is próbálnak együtt-, és találkoznak vasárnapig.