A Wellhello megidézi a Hóbortos hétvégét

Fluor és Diaz Lil Frakk-kal kiegészülve egy igazi nyári slágerrel rukkoltak elő, amihez egy vicces videóklipet is készítettek.

Az ország egyik legnépszerűbb popduójától már megszokhattuk, hogy minden évben rendre szállítják az aktuális nyári slágereket, és ez természetesen idén sincs másképp, hiszen megjelent legújabb, Holiday című daluk a fiatal rapper, Lil Frakk közreműködésével.


Ez már a második alkalom, hogy a három fiú együtt dolgozik, tavaly ilyenkor ugyanis Csoda, hogy még élünk címmel dobták piacra első közös szerzeményüket.

Már az is hatalmi tisztelet volt, hogy a srácokkal nyomhattam. A Holiday több közös, imprózással tűzdelt session alatt, folyamatos ötletelés nyomán alakult ki. A spanyol nyelvészetben is otthonosan mozgok már: biztosan nem okoz majd gondot, ha spanyol nyelvterületen tequilát kell rendelnem!

- mondta el az együttműködésről Lil Frakk, Diaz pedig a következőket árulta el a most megjelent szám keletkezéséről:

Év elején két hetet töltöttem Mexikóban, ami a pihenés mellett elképesztően inspirálóan hatott rám kulturálisan és kifejezetten zeneileg is. Azóta motoszkált a fejemben egy ilyen, mexikói hangulatú nyári dal, amelynek címe is erről a nyaralásról származik: egy pultos hangoztatta folyton, hogy igyak csak meg nyugodtan még egy tequilát, elvégre holiday van.

A könnyed, latinos dallamvilágú és lüktetésű trackhez egy jópofa videóklipet is forgattak a srácok, amelyben a békebeli zsigulis balatoni nyaralások hangulata mellett a ’80-as évek kultikus amerikai vígjátéka, a Hóbortos hétvége sztorija is megjelenik. Fluor ugyanis a történet szerint halálra zabálja magát a svédasztalnál, Diaz és Frakk azonban ugyanúgy viszik magukkal bulizni barátjuk élettelen (?) testét, ahogyan anno Larry és Richard cipelték magukkal mindenhova főnöküket, a jó öreg Bernie-t.

Persze, minden poént nem akarunk lelőni, hiszen a történet vége tartogat még egy fontos meglepetést, illetve, aki kíváncsi Lil Frakk „anti beach body”-jára egy leopárdmintás fecskében, az is feltétlenül nézze meg a Büki Balázs által rendezett, három perces kisfilmet.