Amíg van igény a szarra, addig mi az istent csináljak?

A Wolf Áramlat legújabb részében a hiphop szubkultúra egyik nagy reménysége, Füstös mesél magáról és arról, hogy ő mit lát a magyar rapkultúrából.

Füstös elmondta, hogy szerinte eléggé el van korcsosulva a magyar hip hop szakma. Sőt! Szerinte elég belterjes az egész közeg, ahova nehéz bekerülni. Viszont most van egy olyan trend, hogy a rap kezd újra szubkultúrává válni. Ettől függetlenül tény, és kicsit pesszimistán hangzik, hogy szerinte az ő zenéjét nem fogják akkora tömegek hallgatni, hogy ebből majd meg tudjon élni. Viszont csak a pénz miatt nem akar és nem is fog közönségbarát szövegeket érni.

A Wolf Áramlatban Füstös elmondta, hogy ugyan a szövegei jelentős részben szólnak társadalomkritikáról, de nem érzi kötelességének, hogy cigányként a vállán cipelje a cigányság megítélésének helyzetét. Szerinte itt azért van egy ok-okozati összefüggés is, de tény, hogy nem minden cigány az a veszélyes rossz arcokat figura, aki megy az ember felé a bökővel. Sőt! Szerinte az egy politikai bullahit, hogy magyar ÉS cigány. A kettő nem zárja ki egymást. 

A Port.hu YouTube csatornájára itt tudsz feliratkozni. Az új részek előtt a Wolf Áramlat korábbi epizódjait is érdemes megnézni. Farkas Franciska elmesélte, hogy milyen menő egy Netflixen futó sorozatban szerepelni. Az Animal Cannibals szerint elég sokat elmond az, hogy egy X-Faktort meg lehet nyerni egy Leszarom című rappel. De van egy közös sztori Pásztor Annával és Eminemmel, hogy DJ GYöReMiX! legendásan elmaradt pécsi fellépését és a CRU-lemezgyűjteményét ne is említsük.