Budapestre jön Harry Styles

Love on Tour című turnéjának keretében Magyarországot is érinti.

Harry Styles, a One Direction egykori tagja Instagramon jelentette be Love On Tour című turnéjának idei, 32 várost érintő folytatását. A koncertkörút 2021 szeptemberében indult Las Vegasban, és a több mint 40 egyesült államokbeli show-t a rajongók és a kritikusok egyaránt dicsérték. Styles az idei szakaszt az Egyesült Királyságban kezdi, júliusban az elhalasztott európai arénakoncertekkel és új fellépésekkel folytatja, majd az év második felében Latin-Amerikában zárja a koncertsorozatot. A program gerincét legnagyobb slágerei, a Sign of the Times, a Lights Up, az Adore You, a Watermelon Sugar és a Kiwi adják. Előzenekar: Wolf Alice.

A sok-sok koncertdátum alig fért rá a képre, ám a bogarászást megkönnyítendő: a középső sor közepén található az örömteli esemény a  magyar rajongók számára.

Július 13-án érkezik Styles Budapestre, hogy a Papp László Sportarénában zenéljen egy embereset.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@harrystyles által megosztott bejegyzés

 

A turnéprogram meglehetősen optimista, de idén remélhetőleg már szebb világot élünk, mint az elmúlt másfél-két évben, így nem kell arra felkészülnünk, hogy egy újabb vírushullám miatt végül lemondják az eseményt.  Az új dátumra került korábbi előadásokra a megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek maradtak, további belépők pedig ismét kaphatók.

(Forrás: Live Nation)