Már megint arcon dobtak egy énekest a színpadon

Ezúttal Harry Styles-t találták arcon a bécsi koncertjén.

Veszélyes dolog manapság közönség előtt fellépni: egyre több sztárt talál el valami, amit a közönség hajít a színpad felé. A Watermelon Sugar előadóját sem először találta el egy színpadra dobott tárgy.

A Grammy-díjas énekes a színpadon tevékenykedett, amikor valaki arcon találta őt. Mint a Pop Crave videójából is látszik, bármi is volt az, nagyon fájt neki. Harry Styles-t már korábban is eltalálták tárgyakkal: a walesi Cardiffban egy csokor virággal, Los Angelesben pedig egy marék színes cukorkával dobták meg.

Nem Styles az egyetlen, akit az utóbbi időben megdobálnak a rajongók a színpadon. Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy Pinknek az egyik néző az édesanyja hamvait hajította fel a színpadra, zacskóban.

Egyre több énekes számol be arról, hogy a közönség különféle tárgyakat dobál fel, ami kifejezetten balesetveszélyes.

A múlt hónapban letartóztattak egy férfit, aki a mobiltelefonját dobta fel színpadra, ami arcon találta Bebe Rexha-t, aki csúnya sérüléseket szerzett. A férfi úgy gondolta, hogy ez „vicces”.

 

 

Az énekesnő, Adele nem hagyta szó nélkül a jelenséget, legutóbbi koncertjén Vegas-ban az mondta közönségnek:

„Észrevettétek, hogy az emberek mostanság megfeledkeznek a kib*szott etikettről, és ész nélkül dobálják fel a színpadra a szarjaikat? De ha engem megdobálsz valamivel, k*rvára kinyírlak!”

(via Entertainment)