Egy ágyban az ördöggel /Sleeping with the Devil/

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 96 perc, 1997
Stereo

Leírás

Rebecca Dubrovich egy szép, csinos, fiatal kaliforniai lány, ám borzalmas emlék gyötri. Négy évvel korábban egy utcai karneválon megerőszakolták. Azóta nem tud normális kapcsolatot kialakítani senkivel, bár ápolónőként dolgozik egy kórházban, orvosnak tanul és keményen sportol is. Aztán találkozik Dick Stronggal és megváltozik az egész élete.

Dick megnyerő, vonzó, középkorú férfi, egy houstoni fittness edzőterem tulajdonosa. Biztonságot, megértést, szeretetet kap tőle, de amikor hozzáköltözik kiderül, hogy még házas. Dina nagy jeleneteket rendez és a válópert is nagy botrány kíséri. Dick veszít és nem tudja ezt megemészteni. Kapcsolatuk ezalatt teljesen megváltozik, Dick kifordul önmagából, s mikor Rebecca terhesen elhagyja ismét úgy érzi, veszített. Üldözni kezdi Rebeccát, börtönbe juttatja, majd bérgyilkost bérel fel. A lövések azonban csak a hátát érik, de így is életveszélyes állapotba kerül. S amikor magához tér kiderül, hogy deréktól lefele megbénult. De nem adja fel. Elszántan küzd mind a bíróságon Dick ellen, mind pedig egy rehabilitációs programon, ahol egy új, számítógépes találmányt tesztel.

Ekkor ismerkedik meg a feltalálóval, Dr. Petrovskyval akiben igazi társra talál. Dick a per során komoly anyagi büntetést kap, s később, amikor vagyonát külföldre akarja menteni, belebonyolódik egy útlevél hamisítási ügybe. Így végül mégis börtönben végzi. Rebecca hozzámegy Jerryhez és együtt folytatják tovább a kísérleteket és a kutatást.

Stáblista:

rendező: 
író: 
forgatókönyvíró: 
operatőr: 
díszlettervező: 
jelmeztervező: 
producer: 
executive producer: 
 
látványtervező: 
vágó: 
 
 
szereplő(k): 
 
Rebecca Dubrovich
Dick Strang
Wes Dubrovich
Dr. Gerrold Petrovsky
Stasha Dubrovich
Dina Strang
Ken Williamson
Susan
Briggs Gerard

Linkek:

Tovább a vetítésekre »