Próbálkoztak már azzal, hogy egyféle alapanyagból különböző ételeket készítsenek? A TV Paprika új sorozatának segítségével érdekes információkat tudhatnak meg hazai tájainkról, de ezúttal nem a kulturális, vagy természeti értékeket keressük, hanem az eper, a káposzta, a paprika, a málna, a körte, a tönkölybúza, a hajdina, a szilva, és még sok más finomság termőhelyét. Bemutatjuk e növények termesztés körülményeit, és amerre járunk, ínycsiklandó ételeket főzünk belőlük, hogy bebizonyítsuk: minőségi alapanyagokkal és kellő fantáziával egyféléből is sokfélét készíthetünk.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások