Fesztivál

Belvárosi Kutyafesztivál

Olimpia Park
2024. május 05. (vasárnap) 10:00 - 17:00
Ingyenes

Helyszín:

Olimpia Park
1055 Budapest, V. kerület, Balaton utca Kossuth tér és a Jászai Mari tér között

Vegyél részt a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényén, ahol családi programokkal hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.
A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várják, akiknek még nincsen házi kedvencük.


A programokról:
ingyenes kutya-gazdifotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, kutya viselkedésterápiás tanácsok, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta gravírozás, kutyás bemutatók, kutyakereső alkalmazás, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény, várja az érdeklődőket.
Kutya Sétáltató Nap keretében, önkénteseik és népszerű, közismert emberek segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.
A Kutyafesztiválon minden szolgáltatás ingyenes!


Az idén 16 éves Vigyél Haza alapítvány külön szeretettel várja, azokat a családokat, akik közreműködésükkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.
Rendezvénnyel párhuzamosan, a Belvárosi Szabadidő Sportegyesület sportnapot tart, egész napos programokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást.