Kiállítás

1művész1porta - Pittmann & Pittmann

Kornél
2024. május 03. (péntek) 18:00 - 2024. május 05. (vasárnap) 19:00

Helyszín:

Kornél
1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 4

Pittmann Kornél és Pittmann Glória kiállítása

"Testvérek vagyunk, közös volt a gyermekkorunk; közös a grafika és a gyűjtés iránti szenvedélyünk. Mindketten animációs tervezőként végeztünk, ezúttal pedig egy közös kiállítást szervezünk.

Öt év van kettőnk között, de ugyanaz a szakmánk. Végzettségünknek megfelelően animációs és illusztrációs művészként dolgozunk: különböző szemlélettel, de mégis nagyon hasonló érzéseken megyünk és mentünk keresztül. Időközönként szeretünk emlékezni: szép felemlegetni és visszagondolni a régi nyaralóra, egy csendes estére, a nagymamára vagy éppen a nagymama tacskójára. A múlt ugyan csak kis pontokban sejlik fel bennünk, amikor éppen elmerengünk egy pillanatra, de pont ezért ezeket az apró pillanatokat igyekszik megjeleníteni, bemutatni nektek. A nosztalgikus kedves perceket, a hétköznapi dolgok szépségét, a kis mindennapi örömöket – amelyek mindenkiben ott vannak, elfeledve vagy nagy becsben tartva. A KORNÉL falán igyekszünk megragadni mindazt, ami időközönként előtör bennünk, és aminek örülünk, hogy munkáinkon keresztül továbbra is velünk van.

Ezt osztanánk meg most veletek, ti pedig osszatok majd meg velünk egy-egy kedves történetet, emléket a kiállítófal szegélyén!
A kiállításon több art printet is lehet majd vásárolni mind a kiállítás anyagából, mind korábbi munkáinkból. És a koccintás sem marad majd el!"

Hozzászólások