Kiállítás

drMáriás pop-up kiállítása - A majmok kikérik maguknak, hogy emberszabásúak volnának

drMáriás Béla képzőművész
Szerkesztőség
2024. május 04. (szombat) 19:00 - 2024. május 11. (szombat) 17:00

Helyszín:

Szerkesztőség
1024 Budapest, Keleti Károly utca 11/a

Vajon mi vezethet ki és hogyan ebből a globális szennyvízörvényből, amely mindnyájunkat egyre mélyebbre húz testileg és lelkileg egyaránt? Csakis a megtisztulás és a felemelkedés irányába mutató és az afelé vezető úton elindító szellemiség és művészet, amelyet drMáriás hoz el nekünk, hogy azzal, ahogy újra és újra, így most is meggyógyítson és jó útra térítsen!

Jelen kiállításán gazdag válogatást kapunk legújabb, még ki nem állított műveiből és már ismert alkotásaiból, amelyek egyrészt egy negyven papírnyomatból álló, hatalmas tacepaóként sorakoznak a galéria falán, valamint ízelítőt új festményeiből és vászonnyomataiból.

Látható lesz Jézus legújabb csodatevésétől Csajkovszkij Dúró Dórával való találkozásán és Örkény István kaktuszához fűződő szerelmi viszonyán át Palotai Zsolt mennyei dj-zéséig és a művész festménye miatti megkövezéséig megannyi szép és tanulságos történet.

Mindez a Szerkesztőségben, Budapest egyik legújabb és legizgalmasabb művészközpontjában, ahol a kiállított művek és a művész albumai a kiállítás idején megvásárolhatók lesznek.

A kiállítás május 4-11 között tekinthető meg, nyitvatartási időben (Hétfő-kedd-péntek 10-17, szerda-csütörtök 10-19 óra között) illetve az esti programjaink alkalmával.

Kapcsolódó események

Hozzászólások