Koncert

André Rieu & Johann Strauss Zenekara

André Rieu előadó
MVM Dome
2024. november 09. (szombat) 20:00

Helyszín:

MVM Dome
1098 Budapest, IX. kerület, Üllői út 131

André Rieu 7 év után bejelentette visszatérését Magyarországra, az MVM Dome-ba 2024. november 9-én.


André Rieu, a világhírű holland hegedűművész és karmester, 2024. novemberében várva várt visszatérésével kápráztatja el a budapesti közönséget új világkörüli turnéján.


A lenyűgöző André Rieu által vezényelt Johann Strauss Zenekar, valamint a világ különböző tájairól érkező kivételes szólisták, és a csodálatos kórus a közönséget egy mesebeli utazásra csábítja. Az est során a klasszikus zenei remekművektől kezdve, a lélekhez szóló keringőkön át, a show műsorokon keresztül, filmek, operák és kortárs zenei alkotások legemlékezetesebb darabjaival is találkozhatunk.


André Rieu koncertjein a művész káprázatos színpadi karizmája mellett a közönség vidám, közvetlen bevonását is tapasztalhatjuk. Míg a világ legismertebb pop és rock előadói is megirigyelhetik Rieu turnéinak sikerességét jegyeladások szempontjából, addig a koncertélmény vizuális gazdagsága is lenyűgözi a nézőt. A koncertek kezdeténél André Rieu és zenekara a nézők között vonul, majd színpadra lépnek. A látványos jelmezek és az óriási háttérképernyő különleges vizuális élményt kínál az egész család számára.


André YouTube videóit több mint egymilliárdan tekintették meg; 10 millió rajongó követi őt a Facebookon és több mint 40 millió albumot adott el világszerte.


Készüljön fel André Rieu varázslatára 2024. november 9-én a MVM Dome-ban, amikor a holland hegedűművész és 60 fős Johann Strauss Zenekara – a világ legnagyobb magánzenekara – végre visszatér Magyarországra.