Téma: Barry Lyndon

Neszfor 2007 ápr. 15. - 13:19:48
(3/23)
Kevés ilyen aprólékos film van. Tökéletes fényképezés és a kort bemutató díszletek és jelmezek... bár szerintem rendezést tekintve a kevéssé sikerült filmjei közé tartozik (Spartacus, Dr. Strangelove - bár ezek egyszerûen egy még nem kiforrott rendezõ munkái, no és persze Kirk Douglas... a szemét)
Redfield 2007 ápr. 04. - 22:49:07
(2/23)
Tény, hogy rettentõ gondossággal és odafigyeléssel elkészített film, történelmi témáját tekintve sem ismerek ennél jobbat.
Redfield 2007 ápr. 04. - 21:26:00
(1/23)
Na. Én megnéztem. Hát nem tudok róla ilyen örömódákat zengeni, mint te, de valóban nagyon igényes a fényképezés. Tetszett. Igazán tetszett, de azt hiszem azt a nagyságot, és csodálatosságot nem leltem meg benne, amirõl te beszélsz. Elsõ osztályú kosztümös film, romantikából és drámából is igen remek, bár ez a történet számomra egy kicsit túl lassan bontakozott ki, ahhoz képest, hogy mekkorát szólt. Most belém fogsz kötni, ezt tudom. :) De szerintem se eleje, se vége, és így a dráma se volt túl hatásos számomra. Ez a bukás egy átlagos bukástörténet, ha a film hatását és sugallatát nézzük, azokból az idõkbõl.