Téma: Csapda

Bigpapa 2013 márc. 09. - 22:21:33
(5/45)
Most láttuk a filmet. Hát meglepõ volt. Mivel semmit nem tudtam róla, csak annyit, hogy Rock filmje, alap, hogy megnézem. Aztán jött az elsõ meglepi, hogy megtörtént eseményen alapul. A második meglepi, hogy itt Rock nem zúz le senkit, nem villogtatja az izmait, ami komolyan le a kalappal,mert jó pasi nagyon. De pont ezért kötött le annyira film,mert nem egy agyatlan szétzúzok mindenkit a fiamért film.
Valóban egy apa harcát mutatja be, aki bármire képes, hogy a fiát megsegítse. Persze van benne hiba - melyik filmben nincs - ,de ezekkel együtt nagyon nézhetõ és izgalmas kis múvi.
Jók a karakterek benne, igaz, egyik sincs igazán kidolgozva, de nem is az a lényeg. Belecsöppenünk és mindenkit csak annyira ismerünk meg, amennyire a valóságban is ismerhetnénk. Kifejezetten tetszett a film.

8/10
pepe1022 2013 márc. 09. - 11:12:33 Előzmény SpencerBarnes
(4/45)
Elég új stílus a sziklához, de remekül helyt állt. A film stílusa elég egyedi. Mintha dokumentum filmet nézne az ember. Kissé vázlat szerû. Nincsenek körítések,nem hozza közel a szereplõket. Ha nem a szikla játszana benne, akkor valószínûleg fel sem kelti a figyelmem. Így is csak neki köszönhetõ, hogy végig néztem, mert különben 10 perc és off. A film viszont ahogy halad elõre, úgy lesz egyre izgalmasabb, és a végén jó érzéssel töltött el, mert megérte végig nézni. Vannak benne hibák, pár felesleges mondat, jelenet, melyek gyengítik, de ezeket leszámítva egész jó. 10-es skálán erõs 7-es. Aki úgy dönt megnézi, tudnia kell, hogy nem egy könnyed a stílusa, és éppen ezért nem egyszerû végig nézni, de megéri. A film erõssége, hogy eltér a megszokott sémától, és a hagyományos, pörgõs akciók helyett, végig nyugodt marad, és olyan érzést nyújt, mintha egy fejvadász dokumentum filmet nézne az ember.
Aki szereti a megszokottól eltérõ filmeket, annak ajánlom.
Nekem tetszett.
SpencerBarnes 2013 márc. 08. - 22:17:11
(3/45)
Tegnap
Hát' nem tudom, bennem felemás érzéseket keltett a film
Vegyük Rock-ot, aki sír (!), és ha úgy adódik 3-4 egyszálbelû szétüti...
Nem mondom, dicséretes hogy így is kipróbálta magát, de aki pörgõs Rock filmet vár, finoman szólva csalódni fog :-/
benkewood 2013 márc. 07. - 11:48:53
(2/45)
Na nemár, hogy sehol nem adják feliratosan...!!! Ez gáz. Sziklát nem lehet jól szinkronizálni!!!!!!!!!!!!! :-(((((
somersby 2013 febr. 03. - 17:53:27
(1/45)