1/10
zazee 2021 dec. 30. - 21:56:52 1/10
(7/27)
Ebben az új sorozatban a túlzásba vitt PC kommunikáció és az LMBTQ ideológiájának erőszakos nyomatása számomra már túl sok! Az alapszereplőkön kívül már szinte csak színesbőrű színészek szerepelnek, amit már túlzásnak és erőltetettnek tartok.
Nem vagyok prűd, de a konyhai történés már nem volt guszta! Régen szerettem ezt a sorozatot, de az új már túl beteg nekem, inkább offolom.
3/10
patty567 2021 dec. 30. - 15:07:49 3/10
(6/27)
Undorító az ahogyan próbálják lenyomni ezt a nyugati maszlagot a torkunkon. A sorozatban is voltak témák amiket boncolgattak, melegek, biszexek, oké oké ez még elmegy. De!!!

Miranda megujjazása a konyhában és Charlotte fiú lánya nekem már túúúl sok. Undormány, hogy azt próbálják elhitetni velünk,ez így okés, hogy egy 12 éves gyerek fiúnak képzeli magát és ebben még támogatják is, sőt, te vagy a szar, ha neked ez nem tetszik.


Végig fogom nézni,de nem kevés indulatot vált ki belőlem,milyen gusztustalan világot élünk. Csak amiatt maradok,mert a sorozatot és a két filmet szerettem, de ez nem lesz újra nézős. Ja és gyerekek, ha nem vagy meleg, leszbi,transz, meg mittudomén lmbtq harcos, akkor rád már nem azt mondják,hogy normális vagy, hanem, hogy CISZ. Na, még mindig van mit tanulni, eddig azt se tudtam, hogy létezik ilyen szó.
Lupin4 2021 dec. 23. - 11:10:04
(5/27)
Mindenhol azt olvasom, hogy nem tud senki túl lépni az első két részen. Igen, rajongóként megmagyarázhatatlan az érzés, hogy egy nagy kedvencünk ilyen fordulatot vett, az egész történet szempontjából, de ez nem egy rossz folytatás. Érdemes átgondolni azt is, hogy Mr. Big tényleg, olyan jó lett volna Carrie mellett vagy csak azt akartuk, hogy az legyen? A folytatás rengeteg lehetőséget tartogat még, akár egy valódi csajos megújulásra is, minden karaktert érintve. Valamint szerintem ez nem, csak egy történjen valami halál eset volt, nagyon ügyesen dolgozza fel az egészet az új szál és egy- egy elrejtett mondattal mindent meg is magyaráz. Modernebb lett? Mindig is az volt, csak eltelt x év. Mélyebb lett? Carrie írásai mindig elgondolkodtatóak voltak. Szenvedett, már ezelőtt is, csak végre tökéletesen átérezhető lett. A második részt végig bőgtem egyébként. Szerintem ez egy igen is egy jó új kezdet. Egy az eredetihez hasonló folytatást piszok könnyen elrontották volna, gondoljatok a filmekre.
6/10
fanaf1@vipmail.hu 2021 dec. 12. - 20:22:40 6/10
(4/27)
Az első két rész után azt kell mondjam, hogy

csináltak egy minisorozatot, hogy megöljék Biget, ezzel szabaddá téve Carriet, akivel együtt tudunk mi is érezni, és sajnálni. Legalább háromszor tettek említést a covidra. Az ember azért nézi sorozatokat, filmeket, hogy szórakozzon, ki tudjon kicsit kapcsolni abból az őrületből amiben él, és akkor még itt is ezt öntik a nézők nyakába. Mintha ezek nélkül nem is kaptak volna engedélyt a forgatásra. Samantha karaktere nagyon hiányzik. Nincs fűszer. Csak dráma. Nem mulattat, nem felejtet, nem ránt ki a hétköznapokból.

Nem fogom tovább nézni. Pedig a sorozatot, és a mozifilmeket is nem egyszer néztem végig. Látom az ismerős karaktereket, a megszokott színészeket, de mégis, mintha valami egészen mást néznék. Ez egy új sorozat. Ez egy másik sorozat. Nagyon szomorú, letargikus. Nagyon nagy csalódás.
lime88 2021 dec. 11. - 21:55:27
(3/27)
Az első részt is alig bírtam végig nézni, a másodikra rá kell pihenni, mert azt is 10perc után kikapcsoltam. Borzasztó lett. Ez az erőltetett megöregedtünk vonal szerintem sok lett. A karaktereket mintha kiforgatták volna...értem én hogy változnak de ezt nem kapták el jól szerintem.
Az meg csak,, hab a tortán '' hogy azzal kezdik a storyt hogy kinyírják a kulcsszereplőt, hogy legyen valami történés.... Inkább hagyták volna az egészet, ez az eredeti sorozat sárba döngölése.
Szerintem is okosabb lett volna egy jóbarátok újra együtt feelingre venni, vagy max egy mozifilmet összerakni. Szó mi szó az egész egy kupac kaka lett.
2/10
thegayhussar 2021 dec. 09. - 18:48:08 2/10
(2/27)
Ez eddig harmatgyenge...
5/10
MMee 2021 dec. 09. - 14:55:30 5/10
(1/27)
Így az első 2 rész után a véleményem egyelőre az, hogy meglettem volna enélkül a folytatás nélkül is, pedig alig vártam, hogy újra a képernyőn legyenek új történettel. Eszméletlenül hiányzik belőle Samantha… pedig nekem Carrie a kedvenc karakterem de így Samantha nélkül valahogy az egész olyan íztelen… hiányzik a fűszer. Charlotte ebben a két részben pedig kimondottan idegesítő, mindig is ő volt a legérzékenyebb a csapatból, de ezt a drámakirálynőséget szerintem most túl tolták. Miranda karaktere is kicsit furcsa… őt egy határozott és erős nőként mutattak mindig mostanra pedig már a legtöbb jelentében ahol egyedül van csak szerencsétlenkedik. Persze eltelt 20 év és ahogy az emberek úgy a karakterek is változnak. Mindenesetre várom a folytatást és remélem imádni fogom ahogy az előző epizódokat és filmeket.