Téma: Megatánc

kolibri 2006 okt. 24. - 19:37:40
(34/74)
Teljesen egyetértek veled! Baromi zavaró volt a kamerák állandó mozgása! Remélem valaki szól nekik, és a következõ alkalommal már nem lesz probléma! :)

Nagyon sajnálom a kiesõket! Szerintem Rákász Dani annyira elszánt volt, megérdemelt volna még egy esélyt! Tehetséges, van benne akarat és kiatartás. De sajnos ez van! :(
zen2 2006 okt. 22. - 15:15:30
(33/74)
hello mindenkinek!
Sztem a legnagyobb gáz ebben az egészben a közvetítés maga! Ugyanis, mig a megasztár egy "énekes-verseny" volt, így túlnyomó részt az auditiv hatás döntött, vagyis nem volt zavaró, ha éppen nem az elõadót mutatták vagy csak madártávlatból mutatták. Ezzel szemben a tánc maga és ezáltal a "táncos-versenyek" elsõsorban a vizuális "kategória" Vagyis sztem baromira zavaró, hogy kapkodják a kamerákat, és jön-megy a kamera, és olykor többet látsz a közönségból, mint a produkcióból.
Így szerintem elég nehéz meghatároznia a nézõnek melyik produkció tetszett, hisz lehet pont a koreográfia legjobb pillanatát nem látja amitõl mondjuk értelmet nyerne az egész 2perces produkció.
Vagyis marad a személyes szimpátia vagyis a "kinek van több ismerõse aki szavaz" címü formula.
Mellesleg pl. a disco tánc után, Novák elsõ szava-kérdése Dórához : "szalag nem szakadt?" csak lestem, mert abból amit a képernyõn látni lehetett semmi olyan jellegû mozzanat nem volt amibõl felmerülne egy ilyen kérdés.
zipi 2006 okt. 22. - 14:38:42
(32/74)
A legnagyobb gáz szerintem a következõ: míg a Megasztárba a kiesõt síratták, addig itt a tovább jutót éljenzik, a kiesõt meg le se s**rják.
ZAVI 2006 okt. 22. - 10:11:28 Előzmény tubi94
(31/74)
Igen , ez is egy gáz benne, hogy akkor most ez tehetségkutató, vagy azok nyerik majd, akiknek már 10 éve ez a szakmájuk? Akkor õket minek felfedezni? Ebben is gázabb a M.sztárnál szerintem.
ZAVI 2006 okt. 22. - 10:09:33
(30/74)
Maximálisan egyetértek veled! Engem csak megerõsített ez az elsõ döntõ abban amit már a két válogatás után is éreztem. Nevezetesen, hogy ez egy gyorsan összecsapott, nemigazán kitalált dolog volt, hogy nekik is legyen valami a Szombati láz konkurenciájaként. Átgondolatlan a mûsor, a zsûri összetétele, a versenyeztetés. Egyébként lehet, hogy igazán ezt a csatorna is sejthette, mert nagyon hamar lezavarták a válogatásokat, aztán már rögtön a döntõk jönnek? Szóval megint csak szalad a TV2 a az RTL-t másolva. Pedig a Megasztár az tényleg 1 jó, értelmes sikermûsoruk volt! És nekem is ilyen jellegtelennek, sótralnnak tûnt az egyébként normális Patricía ide. Valahogy elmondta a részeit,de semmi több. Szóvla megnlztem az elsõ döntõt, hogy tudjak véleményt mondani, dönteni, de mostmár még egyértelmûbb, hogy maradok a sokkal jobban kitalált, megvalósított Láznál, úgyis gondolom 1 idõben lesz a kettõ.:)
Meroving 2006 okt. 21. - 19:39:17
(29/74)
Húú hát ez már az elsõ tíz perc után is szánalmas.Szerncsétlen Patrícia nagyon gáz,pedig a VIVA-n jó arc...

Amúgy sz.tem hülyeség a megasztárhoz hasonlítani,közük sincs egymáshoz...

Viszont a Szombat esti láz elkezdõthetne már,mert az kurva jó volt...
tubi94 2006 okt. 15. - 08:47:26
(28/74)
Szerintem ez jobb mint a Megasztár:D Csak kár, hogy azok kerülnek be, akik kb 10 éve táncolnak, és nem azok, akiknek ízlésük van. Na mind1 ilyen az élet:D
x-tro 2006 okt. 13. - 15:46:02
(27/74)
nem vagyok.
ja elegánsabb lett volna, de hát maga ildikó sem túl elegáns...:P bár én ettõl függetlenül bírom.
turogomboc 2006 okt. 11. - 22:12:02
(26/74)
A Bizö Boys-os srác az az alacsony, akit utoljára szavaztak be, azt hiszem Lacinak hivják. A befutott idézõjelben volt. Neki ez a szakmája, meg még egy-kéát embernek, aki koreográfius és szintén bekerült. Itt olyan embereknek kéne lehetõséget adni, aki akik nem ezen a pályán dolgoznak, akik még nem értek el sok mindent ezen a téren. Én is táncos voltam, úgyhogy tudom milyen az a mûvészi alázat. Ha nem láttad volna, akkor méegegyszer leirom neked, hogy szerintem nem volt igaza a táncos csajnak, eléggé gáz volt a mûsora. De egy ilyen idõs nõ mint ez az Ildikó, azért már ebbõl a gyermeteg veszekedésbõl kinõtt/kinõhetne. Ez a lehetõ legrosszabb reakció volt tõle. Egy mondattal lealázhatta volna azt a csajt. Csak elõtört belõle a féltékenység, hogy õ már nem ilyen fiatal és igencsak eljárt felette az idõ... Ne legyél velem ilyen negatív! :)
x-tro 2006 okt. 11. - 10:18:21
(25/74)
Ki az a Bizö Boyos srác? azért, mert kapott már pénzt életében táncért, még nem befutott táncos.

Kishonti madám rulez! Így kell nyesegetni a szárnyait az ilyen öntelt és beképzelt senkiknek, hagy szokják... Vagy megszöknek vagy megszoknak.
Ne tudd meg miket kapnak az amúgy befutott táncosok, (és más színpadi mûvészek) pályájuk során, és milyen szenvedéseken kell keresztülmenniük. Kishonti csak egy kis ízelítõt adott belõle, ez semmi sem volt.
A mûvészi alázat fontosságát nem ismerik a civilek, így azok se, akik most ismerkednek a színpad levegõjével és deszkáival. jól tette az öreg csaj hogy erre felhívta a figyelmét ennek a kiscsajnak, meg a többieknek is. Itt (ott a színpadon) kérem vért izzadás van és naponta sok kis halál, amit csak alázattal és törelemmel, és nem veszekedéssel, hisztizéssel lehet elviselni. Másként nem megy...
turogomboc 2006 okt. 10. - 21:47:39
(24/74)
Hát ez a Kishonti Ildikó most nagyon leírta magát elõttem. Persze az a csaj se volt valami kedves, akivel vitázott, de ez a nõ eléggé szánbalmasan viselkedett...
turogomboc 2006 okt. 10. - 20:15:34 Előzmény x-tro
(23/74)
Én csak azt nem értem, h. egy olyan profi táncos, mint az a Bizö Boys-os srác, aki bejutott, mit keres ott? Itt nem ismeretlen tehetségeket keresnek? Ez a srác már "befutott" táncos. Ez nem fair.
x-tro 2006 okt. 07. - 14:23:48
(22/74)
Nem vettem észre, bocs. De a nézõk, az az istenadta nép, a szavazók, akkor is szereti az efféle csetlésbotlásokat nézni.... amúgy meg ez csak egy showmûsor a sok közül, és az átlaghoz képest legalább egy picit érdekes...nemde?
mollo888 2006 okt. 06. - 19:06:28
(21/74)
a modern szót idézõjelbe tettem, de gondolom ezt nem vetted észre.

9 évet balettoztam.
x-tro 2006 okt. 06. - 13:47:17
(20/74)
Véletlenül az elõbbit neked válaszoltam, pedig az elõtted szólokhoz szólt.

Akkor ez a tiéd: a közönség szereti nézni, hogyan csinálnak civilek hülyét magukból. Csak figyeld a nézettséget.

Látszik, hogy mennyire értesz a tánchoz, ha a balettet, így en bloc nem tartod modernnek... nézz meg egyet pl. a Juronics rendezéseibõl, Szegeden, és utána nyökögjél, hogy modern vagy nem modern. Teszem azt, ha valaki a fején forog az mért lenne modernebb.... vagy négynegyedekre pattog a színpadon nikkelbolhaként... stb, blablabla.
x-tro 2006 okt. 06. - 13:42:46
(19/74)
Én speciel, azt a "rettentõ híres magyar sztár rettentõ híres, önmagától elszállt" táncosát, aki kiverte a hisztit, miután kirúgták, úgy felrúgtam vona, mint fradista forradalmár a kukát a körúton...
x-tro 2006 okt. 06. - 13:40:16
(18/74)
Na akkor még egyszer elmondom: nem az a mûsor célja, hogy kiforrott táncosokat futtasson, hanem az, hogy olyan jó mozgáskészségû tehetségeket fedezzen fel, akik a késõbbi, tulajdonképpeni showban, kellõ felkészüléssel válnak, képesek válni olyanokká, amilyeneket a mûsor koncepciója megkíván. (Arról ugyan fogalmam sincs, mi is lenne ez.)

Tehát ha kirúgnak egy a nyakán ügyesen forgó brékest, az csak azért van, mert az amúgy jelentõs szakmai hozzáértéssel rendelkezõ zsüritagok nem látják benne a tehetséges táncost.
Ha valaki jó tornász, még nem biztos hogy jó táncos is lehet belõle. Értenek ehhez, higyjétek el. Pl. a Juronicsnak több rendezését láttam már, és hiába balettes, igen nyitott más stílusokra is, még a brékre is, és a koreográfiáiban alkalmazza is ezeket.
S mivel õk döntenek arról a mûsorról, amelyet õk csinálnak, legyen már a szívük joga, hogy kiben látnak valamit és kiben nem. Ti nézõk egyet tehettek, ha nem tetszik, nem nézitek.
mollo888 2006 okt. 06. - 12:52:46
(17/74)
én még egy részt se láttam, és amíg hétköznaponként van, addig nem is fogok. (bár utána sem hiszem) mindenesetre sztem lehetetlen feladatra vállalkoztak, hiszen hogy is lehetne megmondani, hogy melyik az ügyesebb egy balerina és egy hip-hop táncos közül??!! ember legyen a talpán, aki ezt megmondja nekem... a zsûriben három embernek a baletthoz van köze, és még csoda, hogy sorra küldik el a "modern" táncosokat...
tehetségkutató mûsor... vicces. inkább "minél több pénzt húzzunk le a naív fiatalokról botladozását bemutató moslék"....
ZAVI 2006 okt. 05. - 09:15:10
(16/74)
Igen van. A Buzera kb. 2 adást élt, meg a Heti hetes meg 8 éve sikeres asszem....
A legnagyobb gáz, meg hogy még a Verebest is átcsábították óriási pénzért, mert azt hitték, hogy úgy legalább sikeres lehet. Az lett nagyon....
A BK meg tényleg nem msot lett sikeres, hanem már 5 éve folyamatosan a legnézettebb sorozat, szóvla nem is értem mit akartál a példékkal, hiszen ezek mind engem igazolnak. A savanyú a szõlõt meg nem is értem, én nem vagyok táncos, nem is jelentkeztem, csak elmondtam a véleményemet, hogy a pozitívumok mellett, mi az amit viszont gáznak, rossznak, erõltettenek tartok. Ennyi.
ZAVI 2006 okt. 05. - 09:11:54
(15/74)
Na, erre gondoltam én is! Ennyi bajom van csak a mûsorral, hogy kicsit kapkodósan összecsapták, és mindenáron akartam idén õszre 1 ilyen táncos mûsort, mert KELLETT, mert az RTL-nek is van hasoló, ennyi csak a gáz, nem a táncosok, vagy maga a mûsor stílusa.