wowow 2015 jún. 05. - 21:07:02
(133/353)
Most megnéztem ezt a mokka beszélgetést. Ez a két kérdezõ egy (1+1) aljas beképzelt kis senki. Ahogy viselkedtek, tenyérbemászó. Mi több: nem megengehetõ! Alekosz leiskolázta ezt a két mûmájer semmirekellõ majmot, jó volt látni!
teatea 2015 jún. 05. - 19:53:09
(132/353)
Izgalmas vita. Szerintem emberségrõl beszélni kereskedelmi csatornán - bocsánat, de - ostobaság.
filoszemitabélus 2015 jún. 05. - 18:40:00
(131/353)
Ezt én is elismertem, de pont ez a bajom vele. Ha lusta lenne, akkor nem tolnák folyamatosan az arcunkba.
offtopic
-csengõzoli-- 2015 jún. 05. - 18:34:40
(130/353)
Alekosz hozta fel ellenpéldaként Majkát, akit lehet utálni vagy szeretni, de egyértelmûen egy szorgalmas ember.
1/10
Larvitar 2015 jún. 05. - 13:26:05 1/10
(129/353)
Ez így van, de az nem volt szép, amit vele mûveltek a Mokkában. Friderikusz az korrekt és szórakoztató volt vele, de a Mokka... Undorító volt.
Egyébként Alekoszt valamilyen szinten meg lehet érteni, mivel õ celeb akar lenni, és azzal akarja keresni a pénzt. Meg akarja lovagolni a hírnevet, amit szerzett. Ezzel nincs is semmi baj, szerintem. Viszont elõbb vagy utóbb majd rá kell jönnie, hogy celebséggel nem fog megélni élete végéig. A celebek jönnek-mennek, évrõl-évre változik a felhozatal, és az igény is. Majka a való világ mellett zenélt is. Alekosz nem alkotott maradandót, és itt a különbség.
pneklara 2015 jún. 05. - 11:20:49
(128/353)
Egyetértek.
pneklara 2015 jún. 05. - 10:45:12
(127/353)
Annak idején én a gitáros Benkõrõl hittem, hogy szándékosan fricskázza a nagyérdemût. Gondoltam, hogy görbe tükröt tart, hogy elgondolkodtat: Bach zenéje csak akkor eladható, ha pucéran és nem az ujjaival pengeti a húrokat. Értelmes, de szarkazmussal teli mûvésznek tartottam. Aztán rá kellett jönni, hogy õ ilyen buggyant, dehogy fricskáz õ, nincs a viselkedése mögött filozófia, õ a kor gyermeke szóról szóra.Alekosz egy hasonló figura, eltanul bizonyos etikettet, ragaszkodik hozzá, ha nevetséges is, csak azt ne magyarázzák már be nekünk, hogy õ egy etalon. Szórakoztató, egyben sajnálható figura. A szemeibõl lehet olvasni.
1/10
Larvitar 2015 jún. 05. - 10:16:06 1/10 Előzmény -csengõzoli--
(126/353)
És mi van, ha ezt direkt csinálja? Szerintem szórakoztató a stílusa. Amit csinál, ahogy beszél, ahogy kinéz... Majdnem a Dumb és Dumber filmekhez tudnám hasonlítani a karakterét. Komolyan nem lehet õt venni, de nem is kell. Simán el tudnám képzelni egy mûsorban, mert lehet rajt nevetni. Viszont amit õk (https://www.youtube.com/watch?v=cCs569VqSXA) csináltak, az inkább felháborító és gusztustalan. Tartsák tiszteletben más véleményét, ennyi.
pneklara 2015 jún. 05. - 07:43:28 Előzmény -csengõzoli--
(125/353)
Eszmefuttatásod kapcsán elgondolkodtam, hogy melyik elítélendõbb: az, hogy a csatorna kreál nemzeti hõst egy ilyen enyhén retardált egyénbõl, miközben nevetségessé is teszi, amikor hagyja, hogy filozófiáját kifejtse, vagy az a gyomorforgatóbb, amikor behívják beszélgetni, és ez a két, mûsorvezetõk szégyene nonverbális kommunikációjukkal alázzák az általuk behívott vendéget. És ki akkor a mûveletlenebb, a pózoló okostojás, vagy a munkájukat csapnivalóan végzõ mûsorvezetõk?
Demcsák, akinek magának sunnyognia kellene a róla írottak miatt akkor is, ha csak a fele igaz, pofákat vág, kitekintget a stábra, learatva azok elismerését a "laza, humoros, szellemes" szájrángatása, a kiröhögést visszafojtó erõlködése miatt. Amikor kirúgták Andor Évát, azt találtam mondani, maradtak pedig olyanok, akiket szeneslapáttal kellene elzavarni a tv-tõl. Na, erre a két emberre gondoltam, akik szégyenei a csatornának.Nálam Alekosz került ki gyõztesként ebbõl a beszélgetésbõl, mert õ volt az úriember, ez a két szakmunkás, de inkább kontár szégyenteljesen viselkedett.
-csengõzoli-- 2015 jún. 03. - 20:18:31 Előzmény teatea
(124/353)
Félek tõle,hogy ezt a féleszû Alekoszt vissza akarják hozni, mûsort akarnak adni neki.
Semmi más okát nem látom a meghívásnak.
Alekosz egy szellemi sérült, valószínûleg az autizmus valamelyik formája ez,nem vagyok szakértõ, de ismerek ilyen embert, szellemileg megrekedt valahol 12-13 éves szinten...
Az valahol nagyon szomorú,hogy ezt az embert találták a legszimpatikusabbnak a nézõk, ez a retardált léhûtõ kapta a milliókat.
Alekosz... , akit még most is úgy hív valamelyik hozzászólü,hogy "okostojás" :D
Okostojás és ÚRIEMBER :D, ugye ezt próbálja meg eladni magáról.
Annyira okostojás,hogy 8 általánost végzett biztonsági õrként dolgozott, amit õ úgy ad elõ,hogy "kényelmes" munka volt.
A villában is õ végzett a legrosszabb helyen iskola héten, az idegen szavakat imádta,de fogalma sem volt a jelentésükrõl, összevissza beszélt.
Az,hogy úriember, egybõl kiderül,amint ránézünk.
Ahogy megjelenik a mulatós piros zakójában, kidüllesztett hassal, kést nyalogatva.
Úriemberhez méltó módon úgy beszél a barátnõjérõl,mint más a kutyájáról se...
Nem is csoda,hisz,mint említettem mentálisan sérült, szexualitása is gyermeki szinten van, számára egy tárgy a nõ,aki néha kielégíti és erre marhára büszke... Igen, õ 15p ismerettség után szólt a testvérének,hogy távozzon, dgni fognak :D
Így beszél egy igazi ÚRIEMBER! :)
Szegény Alekosz, keserû élete van, a kutya sem kíváncsi rá,nem érti...
Majkát emlegeti,neki bejött,nem érti..., pedig a dolog marha egyszerû, Majka nem délben kelt és a kocsiban ülve hamburgerezett minden nap, hanem szorgalmasan dolgozott azért,hogy meglovagolja az õt felkapó hullámot.
Ilyen "igazságtalan" ez az élet.
wowow 2015 jún. 02. - 23:03:22
(123/353)
Szeritnem annak idején Alekosz miatt nézték sokan a VV-t. Én bírtam :) Mostanra valóban üres lett a mûsor Fridivel. De hát mit lehet várni két idegen között? Egybõl pacsiznak és bratyiznak? Nem hinném, hogy ez mûködne. Alekosz ilyen amilyen, szerintem elfogadható, szerethetõ figura. Fridi megint nem bírt magával. A vendége állva beszél hozzá, Fridi meg döglik (fekszik)a kanapén (kb este 8 óra volt) és úgy beszélget vele. Watafakk ??? Ez meg milyen etikett? Tapló etikett. Meg aztán a fõzésre sürgette a vendéget! Watafakk reload ??!! Molnár Sándor, miért nem fõztél te Alekosznak a tespedés helyett? Ez általában is így szokás, hogy a házigazda fõz és nem ugráltatja a vendéget.
Már el is képzeltem egy részt, ahol eljátszák hogy összeveszik a vendégével és a 24 órát sem lesz bent. És aztán nagy visszhangja lesz és a nézettség és bulvárméter újabb magasságokba törhet.

Úgy tûnik, marad a celebvilágból való kiválogatás. Tudós, sportoló, üzletember stb lesz-e vajon (akik bulvár oldalról sosem szerepeltek)? Mondjuk ha bekerülne ide, akkor már elbulvárosodna az illetõ.
tortura 2015 jún. 02. - 13:57:42 Előzmény drProktor
(122/353)
Igen, valahogy így van. Én egyébként nem akarom nagyon ekézni ezt a mûsort, hisz nézem. Akkor magamról is bizonyítványt állítanék ki. Nem rossz mûsor ez, leszámítva a hibáit, amit mások is említettek (mûvi környezet, stb.) De leginkább a vendégtõl függ, hogy milyen lesz a mûsor. Fridi hozza szokásos - csipkelõdõs, ironikus, néha gúnyos, humoros, analizálós - formáját. Nekem legjobban a Majkás és a Bocsis rész tetszett.
tortura 2015 jún. 02. - 13:54:52
(121/353)
Demcsák még 40 sincs, nemhogy 50. Aztán meg sok rosszat lehet rá mondani, ha valakinek nem tetszik (ízlések és pofonok ugye...), de hogy nagy feneke lenne... Szerintem nagyon jó alakja van, de ez az én magánvéleményem, amivel támaSZTJa... De még azt sem, mert meg tud állni a lábán, elég sportos csaj.
Még szerencse, hogy egy kis rosszindulatért neked se kell a szomszédba menni.
pneklara 2015 jún. 01. - 21:42:48
(120/353)
Még ha munkából élne, de Alekosz nem dolgozik, csak filozofál. Innen nézve akár politikus is lehetne.
pneklara 2015 jún. 01. - 21:41:20
(119/353)
Egy fél évvel ezelõtt még csak 11 csatornánk volt, s ha nem akartam esténként Eurosportot nézni, meg a városi tv összefoglalóit, ráfanyalodtam a kertévék 8-10 közötti ajánlatára. Már nem is tudom, mikor ment az Alekosz féle BB vagy VV, kik voltak a társai, de Alekosz nagy fazon volt, meg a mamája, meg az öcsikéje. Az ember tátott szájjal mondta, hogy ilyen nincs és mégis van. S hogy õ nyerte meg, kb olyan, mint most a pornós Barbi gyõzelme, meg a pornós Tünde, akinek kezet csókoltak a vezetõ arcok. Nem is hiszem, hogy nem direkt teszik szalonképessé ezeket a fazonokat. Szóval elszórakozom én a bulvár mûsorokon is. Persze vannak mûsorok, ahova már én sem süllyedek.
Most van már vagy 30 csatornánk, de egyszerûen nem találok 23 óra elõtt egy értékesebb valamit, amit már ne láttam volna, vagy érdemes volna megnézni.
teatea 2015 jún. 01. - 18:23:59
(118/353)
A mi kis zombink nem tréfa. Nyolcszor fejbevered szívlapáttal, kilencedszer is feltámad. Lesz majd prolishow, mint a miskolci panelben. Azért majd nézd meg, és írjàl valamit :D
drProktor 2015 jún. 01. - 17:40:46
(117/353)
Szerintem Fr úgy tárgyalt a TV2-vel, hogy kikötötte ,
õ milyen alanyokkal szeretne mûsort csinálni, így jöhet szóba Gyurcsány
ahzgtán lesz-e fidezesfószer kompenzáció képpen, az nagy kérdés,
én tudnék néhányat ajánlani,de attól tartok, õk nem állnának kötélnek.
Szerintem egyébként Fr igenis a pénzért csinálja, sztem részben eltúlzott hiedelem,
hogy akkora milliárdos lenne, ráadásul nem olyan fazon, aki nem élné föl a nagyon sokat is
drProktor 2015 jún. 01. - 17:28:20
(116/353)
Helló!
Bizony, meglehet, hogy a pénznek van ekkora "hatalma".
Én Friderikuszt a legfontosabb tévésnek gondolom, egyszerûen a fanja vagyok, ez a mûsor a lényegében igénytelen ostobaságával helyre tett, kirántotta talpam alól a talajt, rá kellett jönnöm, bizony senki sem hibátlan, Friderikusz sem. Érthetetlen, miért jó ez neki, az ATV-n olyan hatalmasat alkotott, hogy kár volt neki visszaízülleni a kertévés világba.
Ráadásul tegnap éppen filmet néztünk (Mud), amikor egy jóismerõsöm telefonált, hogy most megy a Friderikusz Gyurcsányos mûsora, úgy döntöttem, inkább nézem a remek filmet, nem kapcsolok át, lecarom, Friderikuszból már kiábrándultam, nem hiányzik, hogy Gyurcsánnyal is így járjak. Azért ma gondoltam, utánanézek, hátha a neten valahogy meg lehet nézni. Nézem a Portot, a Google-t s kiderül, hogy egy francot volt tegnap Gyurcsány , helyette ez a q*vára unalmas dundi fiatalember idétlenkedett (valami Alekosz). Föltételezem, a jóismerõs is rájött aztán, hogy szõr van a levesben, egy frász van, nem Gyurcsány!
A TV2-rõl minden hülyeséget és bunkóságot el tudok képzelni, profi módon tudnak megtéveszteni nézõt. Még nem tudom, milyen marketing fogással csalták lépre szegény ismerõsöm, de egy Alekoszból Gyurcsányt még a kertévés bagázs sem képes prezentálni.
-csengõzoli-- 2015 jún. 01. - 15:49:28
(115/353)
Jézusom... :D
Reméljük csak pletyka..
tortura 2015 jún. 01. - 15:17:28
(114/353)
Soraidból azt veszem ki, hogy elég jól ismered Alekosz szokásait, tehát akkor nézted az eddigi mûsorait. Nem kritikaként írom, csak azt hittem, nem kedveled a bulvármûsorokat.
Egyébként tényleg nagyon gyenge adás volt, az eddigiek közül ez volt a leghalványabb. Én most láttam elõször életemben Alekosz urat, sejtelmem sem volt róla, hogy mivel (nem) foglalkozik. Mit ne mondjak, mély nyomot nem hagyott bennem, az érdeklõdést sem keltette fel.
Egyébként a mûsort nem Fridi csinálja, õ "csak" eljátssza a vendéglátót. A producer dirigál itt is, mint mindenhol. Szerintem Hajdú dönt a vendégekrõl, Fridi maximum kihúzhat egy-két nevet a listáról. Kár, hogy Claut nem vállalta be. Érdekes lett volna a nézõknek, annyi szent. Még Csernussal kéne összeereszteni, az is elég puskaporos lenne, az tuti. Két dudás egy csárdában....
Igen, én is hallottam, hogy a következõ Gyurcsány lesz. Akkor viszont utána nem sokkal lesz egy Fideszes gyerek is. Hajdúról ugyanis köztudott, hogy mindenhova szeret dörgölõzni, ahonnan hasznot, befolyást remél. Szóval Fletó is kompenzálva lesz.