tortura 2015 jún. 09. - 13:08:21
(153/353)
Szerintem Demcsákkal még nem volt összezárva... Bár engem nagyon érdekelne, az tuti.
Edmond Dantes 2015 jún. 09. - 11:04:36 Előzmény Qksika
(152/353)
A megállapítások részben, de messze nem teljesen helytállóak=ahány ember, annyi életvitel, a lista impozáns, bár életkor és minõség szempontjából is tarka és még folytatható lenne, de bizony össze lehetne állítani egy "megöregedni-nem-tudók" névsorát is, amin a nevezett mûvésznõ NEM lenne egyedül, már ha rajta lenne...

Ennél is figyelemreméltóbb h mint látom, az eddigi "összezárt" celebekrõl (Ördög, Majka, Demcsák, Medveczky..) se szeri se száma a hszoknak, míg a legutóbbi "celebrõl" csak alig 1-2 kóbor beírás árválkodik és árulkodik. Vajon árulkodik ez közállapotokról, közérdeklõdésrõl is?
Cordelia 2015 jún. 08. - 13:38:56
(151/353)
Molnár Csilla a mai napig a szépség (természetes szépség) etalonja. Természetes mosolya volt - ma már sokan a tükör elõtt vigyorogva gyakorolnak és ez annyira látszik.

Medveczky Ilona munkásságát nem ismerte el egyik rezsim sem például egy életjáradékkal, hogy "méltósággal" meg tudjon öregedni és ne vállaljon olyan bulvár megjelenéseket, amelyekért esetleg tiszteletdíj jár. Az õ pályája sok lemondással járt, ezért van megkeseredve. Örömét leli a kertjében, kutyákat tart, nem csúszott le. Ez is tiszteletreméltó.

Az ízléstelen öltözködés minden életkorban ízléstelen. A macskanadrág - a prostituáltak egyenruhája. Kár, hogy kislányokra is ráadják.

Egy ilyen kaliberû mûvész, mint Medveczky Ilona nyilván extravagánsan öltözködik. Inkább ebben mutatkozzon meg az extravaganciája, mint mondjuk olyan visszásságokban, amelyeket némelyik hiresség megenged magának.
tortura 2015 jún. 08. - 10:29:51
(150/353)
Teljességgel igazad van. Én is voltam egyszer-kétszer olyan ostoba, hogy reagáltam rá, de szerencsére priviben idõben figyelmeztettek, hogy egy fogyatékos szerencsétlennel van dolgom, aki nicket, nemet, kort naponta váltogat, mint más az alsónemûjét. Azóta ignorálom, bár egyik nap sajnos elfelejtettem. Nemhiába no, annyi kretént már nehéz fejben tartani.
-csengõzoli-- 2015 jún. 07. - 23:10:01
(149/353)
Tudod ez volt a "taktika" régen is.
Hogy ne arról beszéljenek mi hangzott el öszödön,hanem tegyünk úgy,mintha csak a csúnya beszéddel lenne gond, mintha ez lenne a probléma, amin aztán otthon mindenki mosolyog,hisz nem olyan nagy bûn az,sõt valljuk be, mi is szoktunk káromkodni.
És ezzel öszöd le is van zárva... :) ott más érdekes dolog el sem hangzott, látod nem érti miért mondják rá,hogy hazudós.
Én se értem...
pneklara 2015 jún. 07. - 23:05:54
(148/353)
Jó volt a hozzászólásod, mosolyogva elaludni, ezt javasolják a doktorok is.
Nagy érdeklõdéssel figyeltem a mûsort. Hiába, érdekes emberrel lehet érdekes beszélgetést/beszéltetést folytatni.
Jópofa fiú ez a Gyurcsány. Csak egy a baj, hogy õ volt az ország miniszterelnöke. Pláne, hogy olyan "belsõ baráti kör" élén.
Hogy igaza van-e? Ki tudja. Egyet megtanultunk: nem kell elhinni a politikának, amit mond. Így aztán pro/kontra jobb, ha semmit nem hiszünk el.
Kár, hogy Fridi azt az egy dolgot rótta fel bûnéül, hogy hogy merte azt mondani, hogy k. ország? Pedig sokszor a k. ország kiszólás nagyobb féltést hordoz, mint a párás szemmel kimondott drága hazánk.
Na, azért szórakoztató ember ez a Ferenc, s nem hiábavaló idõtöltés a Fridire áldozott óra.
-csengõzoli-- 2015 jún. 07. - 22:49:39
(147/353)
Ez remek volt,tényleg,ez a Gyurcsány..., picit bele is szerettem.
Olyan trendi, európai, laza, piros converseben,hát hú, szuper volt!
Nem is értem mibe bukott bele,hisz az öszödi beszéd õszinte volt, "progresszív", az országot nem õ,hanem a gazdasági válság vitte csõdközelbe,az azonosító nélküli rendõrattak október meg lárifári,nem is volt!
Õ nemhogy miniszterelnök,de politikus sem akart lenni,csak az élet hozta.
Most sem szeretne miniszterelnök lenni!
Õ? Dehogy!!
Ccsupán a hazája iránt érzett szeretetbõl politizál olyan nagy demokratákkal,mint Vadai Ágnes vagy az igazi komcsiproli Szûcs Erika.
Mindenrõl más lehet, az MSZP, Orbán Viktor, a megtévesztett szavazók, a tüntetõk.
Hát még a gyermekeinek is golyóálló mellényt kellett viselni, értitek?
Itt tessék szépen sírni, sajnálni!
Nem is értem,hogy ezt a csupaszív, rendes embert miért kergették el a miniszterelnöki székbõl és miért utálja mindenki még baloldalon is.
Ez is csak valami igazságtalan dolog lehet, amirõl õ nem tehet!
Jóéjszakát gyerekek !
pneklara 2015 jún. 07. - 22:44:23
(146/353)
Ez a hozzászólásod elismerést érdemel!
pneklara 2015 jún. 07. - 22:42:58
(145/353)
tv2-éknél az a szokás, hogy addig ütik a vasat, amíg meleg. Így elõfordul, hogy a különbözõ mûsorokban azon héten egymásnak adják ugyanazt a szereplõt.Így lett, hogy a Friderikusz mûsor utáni napon behívták "beszélgetni" Alekoszt a Mokkába. Hogy valóban beszélgetést szándékoztak vele folytatni, vagy eleve hülyét akartak belõle csinálni, azt homály fedi. Tény, hogy Demcsák kisasszony olyan volt, mint a sunyi, alattomos diák, aki röhögteti a környezetét, miközben eminens pofát vág, s mellékesen remeg a szája, az orrcimpája, hogy a feltörõ röhögését igyekezzen palástolni. Azt hitte a mûvésznõ, hogy ha figyelõ, értelmiségi arcot igyekszik magára erõltetni, akkor leplezni tudja a gondolatait.Visszájára sült el, hisz önmagát alázta meg. Csepûrágónak is rossz, mûsorvezetõnek leginkább.
filoszemitabélus 2015 jún. 07. - 22:32:29
(144/353)
Köszi, hogy érthetõen elmagyaráztad helyettem, amit akartam. Pontosan ezekre a dolgokra gondoltam, csak nem írtam le ilyen világosan.
drProktor 2015 jún. 07. - 21:10:10
(143/353)
Gabi, te pl közszereplõ vagy?
Demcsák egyébként kifejezetten csinos és jó alakú nõ. Kár irigykedni.
Sztem minden hozzászólónak lenne saját külön önálló baja is,
persze a legkönnyebb ellenállás iránya a tévés személyiségeket artikulátlanul leugatni.
De hogy jön ide Demcsák? Ez Friderikusz mûsor,
vagy összetzárták õket is, nem tudtam róla, sorry.
10/10
Qksika 2015 jún. 07. - 19:29:05 10/10
(142/353)
Például úgy kell méltósággal megöregedni, ahogy Almási Éva(73), Bara Margit(87),Béres Ilona(73), Galambos Erzsi(84), Lehoczky Zsuzsa(79), Halász Judit(73),Hámori Ildikó(68),Koncz Zsuzsa(69),Kun Zsuzsa(81),Máté Erzsi(88),Molnár Piroska(70), Moór Marianna(72),Pásztor Erzsi(79), Pécsi Ildikó(75),Piros Ildikó)68), Pogány Judit(72)Fodor Zsóka(73),
Bence Ilona(68),Bánsági Ildikó(68), Psota Irén(86) és lehetne tovább folytatni hosszan a sort.
Egyikük sem operáltatta magát múmiává, nem járnak 20 centis miniben, vagy bugyiban és rojtokban partykra, ott nem emelgetik a világba a lábaikat, nem mutogatják , úgy viselkednek ha megjelennek valahol, ahogy egy neves mûvészhez illik. Nem mentek feleségül egy meleg osztrák herceghez azért, hogy kinyíljon elõttük az országhatár, nem voltak százával pasijaik, nem fogadtak el senkitõl "plátói" szerelembõl budai villát,ékszereket, bundákat, nem a rendszerváltáskor tértek haza, hanem kalandvágyból itthon éltek és dolgoztak,fizették az adókat és a nyugdíjjárulékot,nem panaszkodnak naponta a bulvárban a 67 ezer forintos nyugdíjuk miatt, amibõl fenntartják a 200ezer Ft rezsijû fûtött-medencés, emeletes villájukat, és nem mentek el a temetésére a család kérése ellenére.
pneklara 2015 jún. 07. - 19:18:32
(141/353)
Ha én Ilonát hallgatom, mindig az motoszkál a fejemben, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni és nem kikövetelni.Õ elvárja, hogy tiszteletet adjanak neki, és ettõl minden beszélgetése olyan visszatetszõ és kínos.
Jó, az is igaz, hogy amennyire taksálod magad, mások is annyira értékelnek majd. De szerintem Ilona túlértékeli magát.Szakmailag biztos nagyszerû volt a maga idejében, de emberileg nem szimpatikus. Persze így gondolkodik az, aki nem ismeri személyesen, csak látja, hallgatja, s olvas róla.
tortura 2015 jún. 07. - 18:21:06
(140/353)
Sejtem, mire gondol a kolléga. Mármint a méltósággal való megöregedés kérdésében. Amit nyilván nem M. Ilona testesít meg számára. Talán az öltözködési szokásaira, ahogy említette is.
Nos, ez viszont egyáltalán nemcsak M. Ilona privilégiuma. Ez már szinte trend mostanában. Nagyon sok hatvanas-hetvenes nõt látok a környezetemben, akik szintén nem vesznek tudomást az idõ múlásáról. Nagyon sok öreganyót látni cicanadrágban, miniszoknyában, masnis lófarokkal, Napóleon-csizmában, hadd ne soroljam tovább. Csak nekik még a testük is sokkal rosszabb, mint Ilonáé. Ettõl függetlenül felszabadultan és gátlások nélkül futkoznak az inkább fiatalabb korosztálynak tervezett ruháikban. Engem mondjuk marhára nem zavar, hogy ki mit hord, ha õ jól érzi magát. Csak valahogy én sem tudom magam elképzelni, hogy annyi idõsen majd a húsz évesek divatját követem. Én pl. igyekszem méltósággal megöregedni, és bízom benne, tudom, mit takar ez a fogalom.
Cordelia 2015 jún. 07. - 17:43:32
(139/353)
nõiesnek, szépnek, elegánsnak látom
kiváló táncos, klasszikus darabokban is táncolt, filmekben szerepelt.
az éjszakai bároknak is van hangulata.

hogy kell méltósággal megöregedni?
filoszemitabélus 2015 jún. 07. - 11:30:33
(138/353)
Szívesen elárulom, miért nem szeretem .
-nem tud méltósággal megöregedni, olyan cuccokat húz magára, amik groteszkül festenek múmiaszerû testén
-a táncnak egy olyan mûfaját ûzte, ami leginkább az éjszakai élethez
-hallottam nyilatkozni tévében és nagyon mesterkéltnek és ostobának tûnt, ahogyan kislányos hangon, pilláit rebegtetve válaszolt a riporter kérdéseire
-spontán, ösztönösen nem szimpatikus nekem

Rubik Ernõnél valószínûleg jobban táncol, mégis valamivel kevesebbre tartom nála)))
pneklara 2015 jún. 06. - 17:42:16
(137/353)
Szerintem Larvitar hozzászólását benéztem: Csak arra figyeltem, hogy "amit ezek ketten csináltak" - nem nyitottam meg a mellékelt linket - s csak arra gondoltam, hogy a Demcsák-Kárász párost ítélte el. Mert az minõsíthetetlen volt egy munkahelyi feladathoz. De anno Havas, Liptai is így tette nevetségessé a meghívottakat. Azóta le is szoktam a Mokkáról. Most is videóról néztem vissza. Ez a Demcsák irritáló stílusú nõ. Hozzá képzeltem a férjét - csoda, hogy eddig bírta mellette.
Cordelia 2015 jún. 06. - 15:33:29 Előzmény tortura
(136/353)
így van, sajnos (divat mindenkit utálni).
mégis, ha szeretik Puskás Öcsit meg Rubik Ernõt, akkor miért nem szabad Medveczky Ilonát szeretni? Nagyon, nagyon, nagyon sok munkából áll egy táncos élete és elég rövid a pályájuk.
offtopic
teatea 2015 jún. 05. - 23:25:58 Előzmény pneklara
(135/353)
Mivel is?
filoszemitabélus 2015 jún. 05. - 21:32:30
(134/353)
Nem attól tartozik valaki a plebsz fogalomkörébe, mert fizikai munkát végez. Mint, ahogy a proli sem egyenlõ a munkással. Vannak luxusautóban pöffeszkedõ, jól öltözött prolik is.
Az önálló gondolkodásra képtelen, agyatlan tömegembereket nevezem plebsznek.
Ráadásul egy csomó diploma tökéletesen alkalmatlan pénzkeresésre és a tulajdonosuk kénytelen esetleg fizikai munkát végezni, azaz "jómunkásember", mint Fogarasi Árpád)))