tortura 2015 nov. 18. - 17:39:25
(313/353)
Aha, értem. Tehát te eleve azt feltételezed, hogy Freinek minden szava hazugság volt? Ha így állsz hozzá, tényleg ne nézd ezt a mûsort. Borzalmas lehet így élni.
Én abból indulok ki eleve, hogy igazat mondott. Miért is hazudna? Mi oka lenne rá? Remek élete van, megvan a szabadsága, azzal foglalkozik, amit szeret, ott él, ahol jól érzi magát. Az égvilágon semmi oka rá, hogy hazudjon.
sofi 72 2015 nov. 17. - 22:39:26
(311/353)
Lehet úgy beszélni õszintén, hogy minden egyes betû hazugság. Valakinek tanulnia kell, valaki ezzel a tehetséggel születik.
Minden káprázat és szemfényvesztés, ha úgy akarjuk.
pneklara 2015 nov. 17. - 16:28:49
(310/353)
Frei Tamás világlátott ember, sok tapasztalatot halmozott fel, biztosra lehetett venni, hogy a vele való beszélgetés szórakoztató, érdekes lesz. De a "messzirõl jött ember" bele eshet abba a hibába, hogy a szájtáti, érdeklõdõ embereknek kicsit kiszínezi a történeteket, nem ragaszkodik mindig a valósághoz. Fridi is rátapintott a lényegre, amikor azt mondta, neked jobb az a foglalatosság, amikor a fikció és a valóság összemosódik, egy riporter mondjon könyörtelenül igazat, a regényíró átmehet a kitaláció talajára is.
Azon csodálkozom, hogy miért ragaszkodik Magyarországhoz? 1/3-át az évnek Miamiban, másik harmadát Nizzában, további harmadot itthon tölti. Talán a könyvei kötik ide? Bár min. 4 nyelven beszél, de talán anyanyelvén ír a legkönnyebben. Viszont van bennem egy érzés, hogy õ valahol egy megbukott riporter, mutatni akarja a mostani nagyoknak, hogy õ jó vásárt csinált. Hisz Fridibõl is kivasalta a csodállak, irigyellek megjegyzést.
Az biztos, hogy szerény, titokzatos, kisfiús mosolyú, tervekkel teli pasi, akinek bejött az élet. Vele szemben pl Árpa Attila egy megsavanyodott, megkeseredett ember benyomását keltette. Talán Frei Tamás magánélete nem rendezett, de szerintem õ jól elvan magában.
Lassan vége Fridi sorozatának, pedig érdekes beszélgetéseket folytat. És igaza van, a kamera leleplez, nem nagyon lehet neki hazudni, így mi is tippelhetünk, hogy hazudik-e az alany.
tortura 2015 nov. 16. - 19:23:47
(309/353)
Nekem is nagyon tetszett a beszélgetés. Végre két értelmes ember, akik fel tudtak nõni egymáshoz is és önmagukhoz is. Ugyanakkor szórakoztatóak voltak, nem sótlan, dekadens polgár módjára adták elõ magukat.
Frei Tamás könyveit is olvastam, egész érdekesek voltak. Aki a könnyed kikapcsolódásra vágyik, annak bátran ajánlom õket.
malvinkicska 2015 nov. 16. - 14:15:58
(308/353)
Igen így volt de utána beszélgettek tovább, csak sajnos én meg elaludtam a végét. A tegnapi Frei Tamással igazán jó volt, sok mindent megtudtunk róla, igen a maffiás ügyrõl nem akart beszélni. Amilyen az életvitele, szinte nincs magán élete csak a munka, és annyi amíg a gyerekeivel nyaral, ez is egy érdekes élet.
kaboca12 2015 nov. 16. - 13:14:32
(307/353)
Talán az elsõ olyan, aminek élvezettél néztem végig minden egyes percét. Nagyon kedvelem Frei Tamást és igazán tetszett, ahogy a mai életérõl/munkájáról beszélt. Néha azért itt-ott éreztem, mintha lenézné ezt a közeget, de alapjában véve érthetõ. Persze Fridi megint nem értette meg, hogy arról a bizonyos maffia ügyrõl nem akar beszélni. Többször kérte, a végén már határozottan mondta, hogy nem beszél róla, Sándorunk mégsem volt képes leállni. :) Ettõl függetlenül én nagyon bírom Friderikuszt (is).

Lenne egy kérdésem a Gregor Bernadettes részhez. Amikor hirtelen vége szakadt és bemondták, hogy következik az Ügynöklista az baki volt, vagy tényleg félbe (negyedbe) vágták a mûsort? Mert én mérgelõdve, de kikapcsoltam a tévét (lévén, hogy egyébként is késõn van tele reklámmal) és a hozzászólásokat olvasva lehet, hogy lemaradtam róla.
tortura 2015 nov. 15. - 17:44:58
(306/353)
A mai napot sajnos ki kell hagynom, pedig Frei Tamás nagyon érdekelne. De meccs lesz, nem is akármi a tét... Szóval remélem, hogy utólag a neten meg tudom majd nézni.
tortura 2015 nov. 11. - 14:39:22 Előzmény napraforgó
(305/353)
Én nem csodálkozom: még neki is vannak fõnökei. Jelen esetben a roppant "népszerû" Hajdú Péter. És mivel õ fizet, õ diktál. Szóval én gondoltam, hogy azokat hívják meg, akiket Hajdú eltervezett, no meg akik elfogadják egyáltalán. Nyilván valamennyi beleszólása Fridinek is van: nem is rejtette véka alá a Gesztesivel való közös napon, hogy Klaudiával már sosem fog kibékülni, ergo biztos nem fog õ sem vendégeskedni nála (pedig az lenne csak az igazi csemege, két dudás egy csárdában, de megnézném).
Nem verte ki nálam a biztosítékot, ez azért túlzás. Jogod van a véleményedhez. Csak ahogy említettem, engem pont nem azok érdekelnek a leginkább, akik épp a csúcson vannak. Bár ez a kifejezés is megérne egy definíciót, hogy akkor kit nevezünk most a csúcson lévõnek?
Én pont örülök, ha nem egy olyan vendéget hívnak hozzá, akit amúgy is gyakran láthatunk. Vagy ha gyakran is látunk, a "távolságtartás" miatt szintén szükség lenne egy kis "fal bontogatásra", ahogy Bernadett esetében is. Én pl. szívesen látnám Fridinél Demcsák Zsuzsát, Csisztu Zsuzsát, Vágó Istvánt, Verebes Istvánt, de akár Voga processzort is. Most õk jutottak hirtelen eszembe.
napraforgó 2015 nov. 11. - 06:41:51 Előzmény tortura
(304/353)
Kedves Tortura!
Úgy látom, hogy a hajnalban írt véleményem, és az idézõjelbe tett "levitézlett" jelzõ kiverte nálad a biztosítékot. Sajnálom, de akkor nem jutott jobb jelzõ az eszembe, de hogy ne legyen túl sértõ, én magam tettem idézõjelbe. De az eddig szereplõ személyek többségét elmnézve mégis csak azt kell mondanom, hogy zömmel nem olyan szereplõket hívtak meg Fridihez, akik a csúcson vannak, hanem inkább olyanokat, akik azért inkább épp leszálló ágban vannak.

Gesztesi, Gurcsány, valami Alekosz, Noszály Sándor, aki egykor híres teniszezõ és nagy "Õ" volt, most egy egyszerû amerikai lakos, Oláh Ibolya, Árpa Attila, Gregor Berni, stb. valljuk be, mostanában nem épp a csúcson lévõ személyek. Persze ettõl még lehetnek érdekesek, ezt nem vitatom.

Amúgy borzasztóan elcsodálkoztam, mikor itt kiderült, hogy Fridi nem maga választja meg a beszélgetõpartnereit, hanem úgy kõzvetítik neki. Valahogy nem hittem volna, hogy képes ennyire megalkudni, csakhogy a képernyõn legyen.
Cordelia 2015 nov. 09. - 19:37:17
(303/353)
Még láttam az Operában Gregor Józseffel az Anyegint, amikor a tábornok áriáját oroszul adta elõ. A magamfajtának egy igazi csemege :)
pneklara 2015 nov. 09. - 07:30:09
(302/353)
Kellemes beszélgetés volt.Láthatóan Fridi is Berni hatása alá került. De van is miért: értelmes,csinos, kicsit titokzatos, távolságtartó nõ látszólag, viszont kellemes beszélgetõ társ. Úgy tûnik, hogy õszinte volt, bár ezt egy /jó/ színésznél soha nem lehet tudni: képes játszani a mimikával, hanglejtéssel.
Nem volt könnyû élete,zûrzavaros családjától szerintem nem kapta meg a biztonságot, reális önértékelést.
Azon csodálkozom,hogy nem környékezte meg egy gazdag pasi, akinek mindent megért volna, hogy egy ilyen dekoratív nõ oldalán feszíthetett volna? A volt párjai nem a férfinem mutatós példányai, de talán támaszt nyújtottak Berninek, ha nem is biztonságot, mellettük nem volt kisebbségi érzése.
Nem ismerem a mûvészetét, hisz tv-ben keveset látni, egyszer hallottam, az édesapjával duettet énekelt, az meggyõzött arról, hogy érzékeny mûvész.
Szerintem félnek tõle a kollégák, a színházvezetõk, mert megközelíthetetlennek tûnik, és ez a csapongása egyik kapcsolatból a másikba, nem tett jót a megítélésének. Pedig lehet, hogy egy lelkileg elárvult nõ, aki nagyon erõsnek látszik.Az meg érthetõ, ha más színházhoz nem hívták, elfogadja a politikailag szalonképtelent is - értékes kollégák között - , hisz dolgozni kell.
Ezt a beszélgetést szerettem, Fridi gáláns volt, érdeklõdõ.
mekkGyver 2015 nov. 08. - 23:37:51
(301/353)
Kikérem magamnak! Nem nézek sok filmet... csak bevettem a piros kapszulát. :D
Edmond Dantes 2015 nov. 08. - 23:35:25
(300/353)
Vajon hányan tudják, ki volt a papája? Hányan ismerik Gregor József fényes operai karrierjét, ami egészen a Metropolitanig (f)elröpítette? És hányan ismerik Gregor Bernadett nevét és nem annyira mûvészi, inkább celeb-életét? Az arány valszeg 1:100...a leány javára, ami elég sokatmondó. Tud-e, akar-e szabadulni a nagy név nyomása alól? Avagy a név,a papa neve kötelez? A szinte végig manírosan mosolytalan kõ-arc, gyászhuszár attitûd mögül leginkább akkor bújt elõ az õszinteség, amikor elárulta: anyagi-egzisztenciális oka van jelen színházi (és attól nem egykönnyen leválasztható közéleti) kötelmének. Erre vonatkozó, provokatívnak tûnõ kérdéseivel Friderikusz szvsz inkább kisegítette, kézen fogta, semmint "megfenyegette" vendégét.
offtopic
-csengõzoli-- 2015 nov. 08. - 22:48:16
(299/353)
Picit túl sok filmet nézel szerintem :D
mekkGyver 2015 nov. 08. - 22:20:24
(298/353)
Attól tartok ez nem volt véletlen, hogy beléjük fojtották a szót. Pár hónapja láttam hasonló bénázásnak tûnõ reklámbevágást, akkor is pont politikailag necces tartalom volt egy szórakoztató mûsorban. Olyan érzés, mintha ilyenkor beszólna egy vezetõ politikus, aki nézi az adást, hogy ÁLLJ...ÁLLJ, hadd hallgassam ezt meg gyorsan, mielõtt adásba megy.
mushi 2015 nov. 08. - 22:03:45
(297/353)
tudom, hogy ilyen jellegû mûsorokban mindenki megjátssza magát, de gregor bernadett határozottan szimpatikus jelenségnek tûnik.

csak azt tudnám, miért kellett szó közben megszakítani a mûsort a reklámmal...
olahmiki1959 2015 nov. 06. - 17:11:09
(296/353)
Elnézést, hogy beleszólok, de Fridinek manapság két teljesen eltérõ mûsora van.
Az egyik itt a TV2-n ez a bulvárjellegû, "Összezárva Friderikusszal", a másik pedig az ATV-n futó, egyszerûen "Friderikusz" címen futó mûsor, ami a közélet - gazdaság, kultúra - legérdekesebb alakjaival történõ beszélgetéseinek ad keretet.
Tehát mindenki megtalálhatja - úgymond - Fridi mûsoraiban azt, amit keres, egyrészt a könnyed hangvételt, másrészt a komoly beszélgetõpartnert és mûsorkészítõt is.
Cordelia 2015 nov. 06. - 14:11:36
(295/353)
nem lépett be a jobbikba, hanem a rendezvényeiken szerepel, mint elõadómûvész, gázsiért. Azt mondta, hogy õ "csak egy buta színésznõ", nem is akar a politikai részéhez hozzászólni.
majd én is elmegyek az ISIS-hez és járok egy kvadrillt, csak úgy bután, hogy a drága géppisztolyos fiúk egy kicsit kikapcsolódhassanak és nagyobb kedvvel robbantgassanak...
Cordelia 2015 nov. 06. - 14:06:30
(294/353)
fridinek így van valamennyi mozgástere, de muszáj hozott anyagból dolgoznia :)