Időről időre /About Time/

színes, magyarul beszélő, angol vígjáték, 123 perc, 2013 (12)
DVD  

Leírás

21 éves korában Tim Lake rájön, hogy képes az időutazásra...
Egy újabb gyászos szilveszteri buli után Tim apja közli a fiával, hogy a család férfitagjai mindig is képesek voltak utazni az időben. Tim nem írhatja át a történelmet, de változtathat azon, ami a saját életében történt és történni fog. Így hát úgy dönt, jobbá teszi a világot... azzal, hogy szerez egy barátnőt. Sajnos kiderül, hogy ez nem is olyan könnyű, mint hinnénk.
Tim Londonba költözik a tengerparti Cornwallból, hogy ügyvédnek tanuljon, és végre megismerkedik a gyönyörű, de bizonytalan Maryvel. Egymásba szeretnek, aztán az időutazás miatt nem is találkoztak, aztán először találkoznak újra... és újra... de végül, sok agyafúrt időutazás után Tim elnyeri a lány szívét.
Hősünk ezután arra használja képességét, hogy létrehozza a tökéletes lánykérést, hogy megmenekítse esküvőjét minden idők legrosszabb násznagyi beszédjétől, hogy megmentse barátját egy szakmai katasztrófától, és hogy terhes feleségét időben a kórházba juttassa a szülésre a hatalmas közlekedési dugó ellenére is.
Ám ahogy az élete halad a nem megszokott medrében, Tim ráébred, hogy sajátos képessége nem mentheti meg őt azoktól a bánatoktól, amelyekben minden családnak része van. Az időutazásnak vannak határai, és veszélyes is lehet.


Bemutató dátuma: 2013. október 17. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Stáblista:

rendező: 
forgatókönyvíró: 
operatőr: 
producer: 
 
vágó: 
 
 
szereplő(k): 
 
Mary
Tim
Charlotte
Joanna
Dad
Harry
Mum
 
 
szinkronhang: 
 
Mary magyar hangja
Tim magyar hangja
Charlotte magyar hangja
Joanna magyar hangja
Dad magyar hangja
Harry magyar hangja
Mum magyar hangja

Linkek:

Tovább a vetítésekre »